Hae

MENESTYVÄ HENKILÖ- TAI YRITYSBRÄNDI SOMESSA 25.9.2021

Tervetuloa MENESTYVÄ HENKILÖ- TAI YRITYSBRÄNDI SOMESSA koulutukseen 25.9.2021.  Tämä koulutus yhdistää Vaikuttajamedian suosituimman Somepaja-nimisen koulutuksen ja Henkilöbrändikoulutuksen samaan paketiin!

Koulutus sopii hyvin vaikuttajille, asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan perusasioiden lisäksi syvällisesti sosiaalisesta mediasta ja oman henkilö- tai yritysbrändin kehittämisestä eri kanavissa.

Koulutuksessa käydään läpi mitkä asiat eri somekanavien profiilissa pitää olla, jotta tilisi on houkutteleva, omaperäinen ja se nousee esiin mm. hakutuloksissa.

Tässä koulutuksessa perehdytään siihen mikä on juuri sinun erottautumiskeino ja oma punainen lanka kanavasta kanavaan. Miten luot kiinnostavaa sisältöä ja mitkä ovat tavoitteesi, joiden pohjalta voit tehdä kanavakohtaisen sisältöstrategian- ja suunnitelman. Koulutuksessa opitaan tutkimaan eri somekanavien analytiikkaa ja katsomaan kuka on sinun tai yrityksesi seuraajapersoona = ostajapersoona, jolle sisältöä tulisi luoda. Koulutuksessa käydään niin henkilö- kuin yritysbändin rakentamisen avainasiat, joiden pohjalta sisällön tuottaminen eri kanaviin helpottuu ja tiedät miten luoda sisältöä, joka kiinnostaa omaa kohderyhmääsi.

 

Koulutuksen sisältö: KUINKA KEHITTYÄ SOMEN AMMATTILAISEKSI? EROTU JOUKOSTA – TEE VAIKUTUS!

  • Perusasiat kuntoon – katsaus eri somekanaviin
  • Miten rakentaa menestyvä henkilöbrändi somessa
  • Miten saada oma sometili kiinnostavaksi ja miten erottautua muista
  • Mitä ja miten somekanavia kannattaa hyödyntää vaikuttajana, asiantuntijana tai yrittäjänä (mukana blogi, Instagram, Facebook ja LinkedIn)
  • Kuinka tehdä sisältöstrategia ja -suunnitelma, jotka tukevat omaa henkilö- tai yritysbrändiä

 

TAPAHTUMAN TIEDOT

Koulutus järjestetään 25.syyskuuta klo 10-13

Tapahtuma järjestetään Zoomissa.

Tapahtuman hinta 99 € (sis. alv)

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: tapahtumat@vaikuttajamedia.fi

Tapahtumaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia.

KOULUTTAJAT

Vaikuttaja ja markkinoinnin moniosaaja Monna Pursiainen
Markkinoinnin ja brändin rakentamisen ammattilainen Johanna Tolppola
Monna ja Johanna ovat Vaikuttajamedian omistajat, jotka ovat kouluttaneet satoja suomalaisia, niin vaikuttajia, yrittäjiä kuin yrityksiä. Koulutukset ovat aina rakennettu käytännön läheisesti, jotta kaiken tasoiset osallistujat saavat parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksista.

PALAUTETTA AIKAISEMMISTA KOULUTUKSISTA

”Saatiin paljon mahtavia uusia ideoita ja ajatuksia koulutuksesta, joilla lähdetään viemään niin yhteisöä, kuin yksittäisiä bloggaajia eteenpäin! Eli koulutus, ehdottomasti antoi sen mitä me haettiin eli suuntaviivoja ja uutta intoa tähän hommaan!” – Perhekupla vaikuttajayhteisö

”Vaikuttajamedian somekoulutus oli loistava! Saimme paljon ideoita ja vinkkejä, ja ehdimme käydä todella kattavasti läpi Instagramin käyttöä ja sitä miten yrityksemme voi sitä hyödyntää.” – Peili Hiussali

”Koulutuksessa sain paljon vinkkejä omaan brändin kehittämiseen ja vaikuttajana toimimiseen. Koulutuksesta on ollut konkreettista hyötyä, kun sain suurimman yhteistyön kesän alussa ja siihen arvokkaita neuvoja.” – @henkariin vaikuttaja

KATSO KAIKKI SYKSYN KOULUTUKSET TÄÄLTÄ. 

Seuraa myös somessa!