Hae

INSTAGRAMIN ABC -KOULUTUS 16.10.2021 / KOTKA

Vaikuttajamedian Instagramin ABC -koulutus sopii sinulle, joka haluaa tietää kaiken Instagramista. Instagram koulutus on suunnattu niin yrityksille, yrittäjille, vaikuttajille, kuin kaikille niille ketkä haluaa olla ajan tasalla Instagramin kaikista toiminnoista.

Tämä koulutus järjestetään Kotkassa ja on suunnattu erityisesti paikallisille yrittäjille ja yrityksille!

Koulutukseen voi osallistua kuka vain, joka on kiinnostunut oppimaan kaiken Instagramista. Workshopin tavoitteena on antaa jokaiselle osallistujalle kattava tietopaketti Instagramin eri toiminnoista, ilmiöistä ja tulevaisuuden trendeistä.

Koulutuksessa käydään läpi mitkä asiat profiilissa pitää olla, jotta tilisi on houkutteleva, omaperäinen ja se nousee esiin myös Instagramin omissa hakutuloksissa. Koulutuksessa opit kaikki Instagramin eri toiminnot, jotta sisällönsuunnittelu ja etenkin tuotanto helpottuu, hahmottaen mitkä toiminnot ovat relevantteja sinulle tai yrityksellesi. Koulutuksen jälkeen osaat luoda mielenkiintoista, erottuvaa ja oman näköistä sisältöä omalle kohderyhmällesi sekä hyödyntää monipuolisesti eri hashtageja lokaalisti ja hyperlokaalisti. Sisällönsuunnittelussa avainasemassa on myös tulosten mittaaminen, jonka takia koulutuksessa käydään läpi Instagramin analytiikka ja mitä johtopäätöksiä analytiikasta voi tehdä.

KOULUTUKSESSA KÄYDÄÄN LÄPI MM.

• Perus asiat kuntoon
• Instagramin eri toiminnot, mahdollisuudet ja miten niitä käytetään: IGTV, Instagram Stories, Instagram Live.
• Miten luoda mielenkiintoista, yhdenmukaista ja erottuvaa sisältöä
• Kuinka saada seuraajia
• Miten hyödyntää avainsanoja
• Kuinka ajastaa julkaisuja
• Instagramin analytiikan tulkinta ja johtopäätökset
• Instagramin algoritmi
• Instagramin tulevaisuuden trendit maailmalta
• Maksetun mainonnan alkeet

KOULUTUKSEN TIEDOT

Koulutus järjestetään 16.10. klo 10-12 / Kotkassa

Workshopin hinta 79 € (sis. alv).

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: tapahtumat@vaikuttajamedia.fi

KOULUTTAJA

Emma on sisällöntuottaja, sote-alan rekrytointiasiantuntija ja
sivutoiminen yrittäjä. Emmalla on pitkä historia sosiaalisen median
sisällöntuotannon parissa ja täten hän omaa hyvin käytännönläheisen ja
lempeän tavan mentoroida somen pariin.

PALAUTETTA AIKAISEMMISTA KOULUTUKSISTA

”Saatiin paljon mahtavia uusia ideoita ja ajatuksia koulutuksesta, joilla lähdetään viemään niin yhteisöä, kuin yksittäisiä bloggaajia eteenpäin! Eli koulutus, ehdottomasti antoi sen mitä me haettiin eli suuntaviivoja ja uutta intoa tähän hommaan!” – Perhekupla vaikuttajayhteisö

”Vaikuttajamedian somekoulutus oli loistava! Saimme paljon ideoita ja vinkkejä, ja ehdimme käydä todella kattavasti läpi Instagramin käyttöä ja sitä miten yrityksemme voi sitä hyödyntää.” – Peili Hiussali