Hae

KOULUTUSPASSI 490 €

Vaikuttajamedian koulutuspassi on nyt täällä! Koulutuspassilla pääset osallistumaan melkein kaikkiin Vaikuttajamedian järjestämiin koulutuksiin. Poikkeuksena ainoastaan Vaikuttajan intensiiviryhmävalmennus.

Koulutuspassilla pääset osallistumaan seuraaviin koulutuksiin:

VAIKUTTAJAN HYVINVONTIPÄIVÄ 6.2.2022 KLO 10-15

Hei sä, joka teet töitä vaikuttajana tai ehkä haaveilet sellaisesta! Tuntuuko, että some on iso suo, jossa on vaikeaa taivaltaa yksin? Tuntuuko, että tukiverkosto on nolla ja monesta asiasta on aika lailla yksin selvitettävä faktat? Ahdistaako negatiiviset viestit? Miten niihin reagoida? Onko paineita selvitä muiden vaikuttajakollegoiden rinnalla? Tuu mukaan tähän päivään! Täällä me autetaan sua!

Arvo: 149 €

VAIKUTTAJAN HYVINVONTIPÄIVÄ 6.2.2022 KLO 10-15

 

MENESTYVÄ YRITYS- TAI HENKILÖBRÄNDI INSTAGRAMISSA -VALMENNUS 16.2.2022 KLO 17-20 / JOENSUU & ZOOM

RAKENNA MENESTYVÄ YRITYS- TAI HENKILÖBRÄNDI SOMESSA!
Jos mietit kannattaako somessa olla, kuinka saat uusia asiakkaita tai et tiedä miten erottautua, tämä valmennus on sinulle. Rakenna menestyvä yritys- tai henkilöbrändi ja löydä ne tekijät, joilla erotut kilpailijoistasi!

Arvo: 129 €

Menestyvä yritys- tai henkilöbrändi Instagramissa 16.2.2022 klo 17-20 / Joensuu & Zoom

 

NÄIN TIENAAT SOMEVAIKUTTAJANA -KOULUTUS 5.3.2022 KLO 10-14

Tervetuloa uudistettuun Näin tienaat somevaikuttajana koulutukseen! Koulutus on suunnattu kaiken kokoisille vaikuttajille.

Olitko sitten iso vaikuttaja tai vasta-alkaja, niin koulutus sopii sinulle, jos haluat oppia tienaamaan omalla somellasi tuloja. Monelle vaikuttajalle on epäselvää miten muuttaa seuraajat tuloiksi ja minkä verran seuraajia tulee olla, jotta tuloja on edes mahdollista saada. Tässä koulutuksessa painotetaan, että kaiken kokoiset vaikuttajat voivat saada somen kautta extratuloja.

Arvo: 129 €

Näin tienaat somevaikuttajana 5.3.2022 klo 10-14

NÄIN MENESTYT INSTAGRAMISSA 2.4.2022 KLO 10-13

Vaikuttajamedian uusin koulutus Näin menestyt Instagramissa yhdistää menestyvä henkilö- ja yritysbrändi somessa sekä Somepaja koulutuksen. Koulutus keskittyy siihen miten yrittäjä tai vaikuttaja voi menestyä Instagramissa orgaanisesti.

Koulutus sopii kaikille jotka haluavat syventää omaa osaamistaan somemaailmassa. Koulutuksessa vastataan mm. kysymyksiin; mikä on Instagramin rooli yrityksen, yrittäjän tai vaikuttajan brändin rakentamisessa, miten luoda punainen lanka omaan sisältöön sekä kuinka saada oma somekanava kiinnostavaksi.

Arvo: 129 €

NÄIN MENESTYT INSTAGRAMISSA 2.4.2022 KLO 10-13

 

SOMEVALMENTAJAKOULUTUS TORSTAINA 5.5.2022 KLO 9-15

HALUATKO KEHITTYÄ SOMEKOULUTTAMISEN AMMATTILAISEKSI?

Vaikuttajamedia on lanseerannut somekouluttajille ja kouluttajiksi haluaville oman koulutuksen, jossa syvvennetään somen tietämystä monipuolisesti ottaen huomioon eri kanavat kuten; Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok ja YouTube.

Somekanavien lisäksi perehdytään myös henkilöbrändäämiseen.

Koulutuksessa saat avaimet myös loistavan presentaation tekoon ja esiintymiseen.

Jokainen koulutuksen läpikäynyt saa koulutustodistuksen.

Koulutukseen osallistujilla tulee olla perustietämys somemaailmasta ja se sopiikin erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat somekouluttajaksi ja myös yrityksen markkinointitiimeille.

Arvo: 349 €

SOMEVALMENTAJAKOULUTUS TO 5.5.2022 klo 9-15

 

INSTAGRAM HACKS -KOULUTUS 11.6.2022 KLO 10-12

Vaikuttajamedian uusin koulutus Instagram Hacks jakaa viimeisimmät niksit protason Instagrammaajille!

Onko Instagram jo hallussa, mutta haluaisit saada viimeisimmät vinkit ja trendit? Tämä koulutus on sinulle!

Arvo: 39 €

Instagram Hacks -koulutus 11.6.2022 klo 10-12

KOULUTUSPASSI

Nyt saat 924 € arvoiset koulutukset koulutuspassilla yhteishintaan 490 € sis. alv. Jos et pääse koulutuksiin juuri koulutuksen ajankohtana, voit pyytää meiltä koulutuksen jälkeen tallenteen. Näin saat varmasti käytyä kaikki koulutukset. Koulutuspassi on henkilökohtainen.

Tilaa oma koulutuspassi sähköpostilla: myynti@vaikuttajamedia.fi 

Laskun saa jaettua 2 osaan.