Hae

KUINKA TIENATA VAIKUTTAJANA -WORKSHOP 23.10.2021 KLO 10-13

Tervetuloa Kuinka tienata vaikuttajana -workshopiin. Koulutus on suunnattu kaiken kokoisille vaikuttajille.

Olitko sitten iso vaikuttaja tai vasta-alkaja, niin koulutus sopii sinulle, jos haluat oppia tienaamaan omalla somellasi tuloja. Monelle vaikuttajalle on epäselvää miten muuttaa seuraajat tuloiksi ja minkä verran seuraajia tulee olla, jotta tuloja on edes mahdollista saada. Tässä koulutuksessa painotetaan, että kaiken kokoiset vaikuttajat voivat saada somen kautta extratuloja.

Koulutuksen sisältö on suunniteltu niin, että siinä käydään läpi vaikuttajan kaikki mahdolliset eri tulonlähteet mm. blogista – Instagramiin, sisällöntuotannosta – omiin tapahtumiin jne.

Koulutuksessa opitaan myös hinnoittelemaan oma työ oikein. Miten paljon voi pyytää vaikka Instagram-yhteistyöstä tai blogipostauksesta. Tiesithän ettei hinnoittelu missään nimessä perustu pelkkiin seuraajiin. Tässä koulutuksessa opetellaan myös tulkitsemaan omaa analytiikkaa, niin että se tukee omien somekanavien kaupallistamista.

Vaikka olisi kuinka tunnettu vaikuttaja niin myyntityö on avainasemassa, jotta tilit voi muuttaa tuloiksi. Koulutuksessa opit mitä yritykset etsivät vaikuttajasta, miten kaupallistat omat tilisi ja miten lähestyt yrityksiä.

Workshopissa jokainen vaikuttaja oppii myös tekemään itselleen ammattitaitoisen mediakortin, joka avulla kaupallisten yhteistöiden myyminen helpottuu merkittävästi.

Workshopin tavoitteena on antaa jokaiselle vaikuttajalle avaimet itsensä kaupallistamiseen.

Kuinka tienata vaikuttajana -workshopissa opit seuraavat asiat

– Vaikuttajan mahdolliset tulonlähteet

– Instagram- ja blogiyhteistöiden hinnoittelu

– Kaupallisten yhteistöiden myynti

– Kuinka päästä pr-tilaisuuksiin

– Mediakortin teko ja päivitys

 

Workshopin tiedot

Koulutus järjestetään 23.10. klo 10-13. / Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan livenä sekä Zoomissa!

Workshopin hinta 99 € (sis. alv).

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: tapahtumat@vaikuttajamedia.fi

Tapahtumaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia.

 

Kouluttajat

Vaikuttaja ja markkinoinnin moniosaaja Monna Pursiainen
Markkinoinnin ja brändin rakentamisen ammattilainen Johanna Tolppola

Monna ja Johanna ovat Vaikuttajamedian omistajat, jotka ovat kouluttaneet satoja suomalaisia, niin vaikuttajia, yrittäjiä kuin yrityksiä. Koulutukset ovat aina rakennettu käytännön läheisesti, jotta kaiken tasoiset osallistujat saavat parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksista.

Niin Monna, kuin Johanna ovat pystyneet kääntämään omat somekanavat tulonlähteiksi ja koulutuksessa käydäänkin läpi esimerkkien kautta, miten iso vaikuttaja ja mikrovaikuttaja voi saada vakituista tuloa omasta somesta.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Katso kaikki syksyn koulutukset täältä!

Seuraa myös somessa.