Hae

Näin tienaat somevaikuttajana -koulutus 5.3.2022 klo 10-14

Tervetuloa uudistettuun Näin tienaat somevaikuttajana koulutukseen! Koulutus on suunnattu kaiken kokoisille vaikuttajille.

Olitko sitten iso vaikuttaja tai vasta-alkaja, niin koulutus sopii sinulle, jos haluat oppia tienaamaan omalla somellasi tuloja. Monelle vaikuttajalle on epäselvää miten muuttaa seuraajat tuloiksi ja minkä verran seuraajia tulee olla, jotta tuloja on edes mahdollista saada. Tässä koulutuksessa painotetaan, että kaiken kokoiset vaikuttajat voivat saada somen kautta extratuloja.

Koulutuksen sisältö on suunniteltu niin, että siinä käydään läpi vaikuttajan kaikki mahdolliset eri tulonlähteet mm. blogista – Instagramiin, sisällöntuotannosta – omiin tapahtumiin jne.

Koulutuksessa opitaan myös hinnoittelemaan oma työ oikein. Miten paljon voi pyytää vaikka Instagram-yhteistyöstä tai blogipostauksesta. Tiesithän ettei hinnoittelu missään nimessä perustu pelkkiin seuraajiin. Tässä koulutuksessa opetellaan myös tulkitsemaan omaa analytiikkaa, niin että se tukee omien somekanavien kaupallistamista.

Vaikka olisi kuinka tunnettu vaikuttaja niin myyntityö on avainasemassa, jotta tilit voi muuttaa tuloiksi. Koulutuksessa opit mitä yritykset etsivät vaikuttajasta, miten kaupallistat omat tilisi ja miten lähestyt yrityksiä.

Koulutuksessa jokainen vaikuttaja oppii myös tekemään itselleen ammattitaitoisen mediakortin, joka avulla kaupallisten yhteistöiden myyminen helpottuu merkittävästi.

Koulutuksen tavoitteena on antaa jokaiselle vaikuttajalle avaimet itsensä kaupallistamiseen.

Uudistetussa koulutuksessa sisältöä on myös laajennettu vastaamaan paremmin vaikuttajan ammattia kokonaisvaltaisesti. Ryhmässä tulee vierailemaan myös vaikuttajan ammattiin olennaisia tahoja kuten mm. pr- ja viestintätoimisto sekä affiliatemarkkinointitoimisto.

 

Näin tienaat somevaikuttajana -koulutuksessa opit seuraavat asiat

  • Miksi yritykset tekevät vaikuttajamarkkinointia
  • Mitä lisäarvoa vaikuttaja voi tuoda yritykselle
  • Mitä yritykset etsivät vaikuttajasta
  • Vaikuttajan mahdolliset tulonlähteet
  • Instagram- ja blogiyhteistöiden hinnoittelu
  • Kaupallisten yhteistöiden myynti ja oman osaamisen konseptointi 
  • Kuinka päästä pr-tilaisuuksiin
  • Affiliatemarkkinoinnin perusteet, Pauliina Ollari / Adraction
  • Vaikuttajan oikeudet ja velvoitteet sekä verotus
  • Mediakortin teko ja päivitys

Jokainen osallistuja saa koulutuksen jälkeen lähettää valmiin mediakortin Vaikuttajamedian tarkistettavaksi. 

KOULUTUKSEN tiedot

Koulutus järjestetään 5.3.2022 KLO 10-14 / Koulutus järjestetään Helsingissä sekä Zoomissa!

Koulutuksen hinta 129 € (sis. alv).

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: tapahtumat@vaikuttajamedia.fi

Tapahtumaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia.

 

Kouluttajat

Vaikuttaja ja markkinoinnin moniosaaja Monna Pursiainen
Markkinoinnin ja brändin rakentamisen ammattilainen Johanna Tolppola

Monna ja Johanna ovat Vaikuttajamedian omistajat, jotka ovat kouluttaneet satoja suomalaisia, niin vaikuttajia, yrittäjiä kuin yrityksiä. Koulutukset ovat aina rakennettu käytännön läheisesti, jotta kaiken tasoiset osallistujat saavat parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksista.

Niin Monna, kuin Johanna ovat pystyneet kääntämään omat somekanavat tulonlähteiksi ja koulutuksessa käydäänkin läpi esimerkkien kautta, miten iso vaikuttaja ja mikrovaikuttaja voi saada vakituista tuloa omasta somesta.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Katso kaikki syksyn koulutukset täältä!

Seuraa myös somessa.