Hae

Puhutaan rahasta -WEBINAARI 27.2.2021

Tervetuloa Puhutaan rahasta -WEBINAARIIN 27.2.2021 klo 9.45-15.00.

Tapahtuma sopii sinulle, jos olet kiinnostunut

  • Rahasta ja omasta taloudesta
  • Kehittämään taloudellista hyvinvointiaan
  • Parantamaan omia rahataitojaan
  • Kasvattamaan varallisuuttaan
  • Oppimaan asuntosijoittamisen alkeet; miten aloittaa asuntosijoittaminen, kuinka paljon asuntosijoittaminen vaatii alkupääomaa, miten asuntosijoittaminen toimii velkarahalla ja miten paljon asuntosijoittaminen tuottaa.

Tapahtuman luennot

 

Rahataidot haltuun / Jenna Mattila, Rahabalanssi (@rahabalanssi_jennamattila)

 

Miten lisätä varallisuutta ja säästöjä?

Rahataidoilla on suurempi merkitys taloudelliseen tasapainoon, kuin pelkillä tuloilla. Tietoisuus varojen mukaisesta kuluttamisesta on startti säästämiselle tuloihin katsomatta. Talouden hallinta parantaa elämänhallintaa, jolla on laaja-alaisia vaikutuksia koko hyvinvointiin!

Luento auttaa lisäämään ymmärrystä siitä, miten rahan käyttö palvelee omia tavoitteita ja tarpeita. Raha on väline, joka voidaan laittaa myös työhön. Oikealla rahan käytöllä jokainen voi kasvattaa omaa varallisuuttaan ja lisätä elämän mielekkyyttä. Raha ei tuo onnea, mutta sen käyttö niin, että oman elämän mielekkyys lisääntyy tuo.

Luento sisältää avointa ja selkeää puhetta rahasta ja yksilötaloudesta. Taloustermit jätetään nurkkaan ja rahasta puhutaan ymmärrettävästi ja innostavasti. Puhutaan hyvän talouden hoidon ytimestä, eli säästämisestä ja budjetoinnista sekä siitä miten ajatuksemme, tunteemme ja tekomme vaikuttavat rahankäyttöön ja talouteen. Tulemalla tietoiseksi voi siis myös muuttaa taloutensa suuntaa. Luennossa avataan myös vaurastumisen keinoja, eli korkoa korolle ilmiötä ja passiivisia tuloja.

Luennon tavoitteena on, että innostumalla, inspiroitumalla ja tiedolla voit siirtää saadun tiedon käytäntöön ja pääset kehittämään talouttasi toivomaasi suuntaan. Taloudellinen hyvinvointi paranee luennossa esitetyillä toimilla, kun ne otetaan osaksi arkea. Lisäksi varallisuus kasvaa pitkäjänteisen tekemisen seurauksena.

 

Ensimmäiset askeleet asuntosijoittajaksi / Viivi Rintanen, sarja-asuntosijoittaja (@kotimatka)

Asuntosijoittaminen on suosittu sijoitusmuoto, koska se mahdollistaa tasaisen tuoton ja siinä on suhteellisen pienet riskit. Ota asuntosijoittamisen perusteet haltuun yhdessä asuntosijoittaja Viivi Rintasen kanssa. Kuinka paljon alkupääomaa asuntosijoittaminen vaatii, asuntosijoittaminen velkarahalla sekä kuinka paljon asuntosijoittaminen tuottaa. Viivi kertoo oman tarinansa, miten hän on aloittanut säästämisen ja asuntosijoittamisen vielä opiskellessa ja nyt omistaa usean sijoitusasunnon pääkaupunkiseudulta.

Mukana tapahtumassa on myös muita keynote puheenvuoroja mm. sijoittamisesta ja säästämisestä.

 

Tapahtuma sopii kaikille tulotasosta riippumatta!

Oikeilla rahataidoilla on suurempi vaikutus vaurastumiseen ja talouteen kuin pelkillä numeroilla.

Ilmoittaudu mukaan: tapahtumat@vaikuttajamedia.fi (sitovat ilmoittautumiset)

Tapahtuman hinta 120 e (sis. alv).

Sijainti: ZOOM-WEBINAARI