Hae

SOMEKOULUTTAJAKSI VALMENNUS 20.11.2021

HALUATKO KEHITTYÄ SOMEKOULUTTAMISEN AMMATTILAISEKSI?

Vaikuttajamedia on lanseerannut somekouluttajille ja kouluttajiksi haluaville oman koulutuksen, jossa syvvennetään somen tietämystä monipuolisesti ottaen huomioon eri kanavat kuten; Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok ja YouTube.

Somekanavien lisäksi perehdytään myös henkilöbrändäämiseen.

Koulutuksessa saat avaimet myös loistavan presentaation tekoon ja esiintymiseen.

Jokainen koulutuksen läpikäynyt saa koulutustodistuksen.

Koulutukseen osallistujilla tulee olla perustietämys somemaailmasta ja se sopiikin erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat somekouluttajaksi ja myös yrityksen markkinointitiimeille.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että saat syvennettyä olemassa olevaa ammattitaitoasi. Koulutuksen avulla saat itsevarmuutta kouluttamiseen, omaan osaamiseesi ja esiintymiseen. Tämän jälkeen osaat myös hinnoitella työsi oikein!

Koulutuksen jälkeen tiedät viimeisimmät tiedot eri somekanavista ja niiden toiminnallisuuksista, osaat auttaa muita omien sisältöjen kirkastamisessa – eikä algortimista puhuminen nosta hikeä pintaan.

 

Koulutustiedot

Koulutus järjestetään 20.11.2021 Helsingissä ja Zoomin kautta.

Koulutus järjestetään, jos minimi osallistujamäärä täyttyy.

Koulutuksen hinta: 299 € sis. alv.

 

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: tapahtumat@vaikuttajamedia.fi

KOULUTTAJAT

  • Vaikuttaja ja markkinoinnin moniosaaja Monna Pursiainen. Monna Pursiainen on ammattibloggaaja, Instagramtähti ja markkinoinnin moniosaaja, jolla on kokemusta monipuolisista markkinoinnin asiakkuuksista. Monna on toiminut usean yrityksen markkinointivastaavana sekä tuottanut eri kokoisia tapahtumia useammalle eri brändille.
  • Markkinoinnin ja brändin rakentamisen ammattilainen Johanna Tolppola. Johanna Tolppola on markkinoinnin ammattilainen, jolla on yli 9 vuoden kokemus kuluttajamarkkinoinnista, brändin rakentamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Johanna on työskennellyt niin media- kuin mainostoimistossa sekä brändien markkinoinninjohtotehtävissä.

Monna ja Johanna ovat Vaikuttajamedian omistajat, jotka ovat kouluttaneet satoja suomalaisia, niin vaikuttajia, yrittäjiä kuin yrityksiä.