Hae

SOPIMUSBLOGIT

Aino Mäkelä

Blogissa jutellaan hyvinvoinnista, ruoasta, arjen voimavaroista ja liikunnasta inspiroiden lukijaansa voimaan jatkossa entistä paremmin! Aktiivisen elämän keskellä myös rauhoitutaan metsässä ja pohdiskellaan elämän isoja kysymyksiä.

Siirry blogiin

Big mamas home

Big mamas home on vuosien aikana kasvanut nuoren äidin päiväkirjasta sisustuspainotteiseksi lifestyleblogiksi. Sitä kirjoittaa Jenni, helsinkiläistynyt maalaistyttö, kahden tytön sinkkuäiti ja feministi. Minusta kotona pitää aina olla tuoreita kukkia. Käyn espressolla, rakastan kauniita asioita ja siistiä kotia. Sisustamisen lisäksi kirjoitan ihmissuhteista, sinkkuudesta, äitiydestä, sekä tyylistä ja kauneudesta. Ei ole montaa aihetta, joista en uskaltaisi jotain sanoa. Haluan elää oman näköistäni elämää ja uskon, että arki voi olla ihmisen parasta aikaa.

Siirry blogiin

Colour Outside the Lines

Colour Outside the Lines-blogia kirjoittaa Susanna, uusperheen ikuisesti vauvakuumeileva äiti, joka rakastaa kirjoja, vaatteita, kirpputoreja ja ruokaa. Uusperheeseen kuuluu Susannan lisäksi pelikonsoleita keräilevä mies ja kolme tytärtä. Sisimmiltään Susanna on tosielämän Disney-prinsessa, joka suunnittelee Pieni Merenneito-teemahäitä vuodelle 2022 ja haaveilee häämatkasta Walt Disney Worldiin. 

Siirry blogiin

Diiskuneiti

Diiskuneiti blogin takaa löytyy kolmekymppinen keskustan vilinästä maalaismaisemiin muuttanut ikuinen unelmoija. Tässä lifestylen maailmaan uppoutuvassa blogissa herkutellaan gluteenittomilla resepteillä, meikataan, Muumeillaan, matkustellaan ja nautitaan elämästä. Hyppää Diiskuneidin mukaan hakemaan hyvää fiilistä ja inspiraatiota ihan tavalliseen arkeen ja elämään.

Siirry blogiin

Elämänmakuista matkaa

Elämänmakuista matkaa kirjoittaa 32-vuotias Ida, joka on yhteishuoltaja kahdelle alakoululaiselle sekä yksinhuoltaja huhtikuussa 2021 syntyneelle. Aika usein arki näyttäytyy sillä, että yksi lapsista on tissillä ja kaksi muuta nahistelee keskenään, samalla kun Wilma-viesti odottaa vastaamista ja ruoka palaa pohjaan. Mutta joskus se näyttää myös siltä, että kodissa vallitsee seesteinen harmonia. Jälkimmäinen on harvinaisempaa, mutta väliäkös sillä. Elämänmakuinen matka on sitä aitoa elämää, rehellisillä ajatuksilla ja vertaistuellisilla jutuilla. Tervetuloa meidän matkaan, täältä ei huumori puutu!

Siirry blogiin

Hannamaria

Nuori aikuinen puhuu kauneudesta, ketogeenisestä ruokavaliosta, plussamuodista ja painonpudotuksesta. Pilke silmäkulmassa, tottakai! Hannan päivätyö on markkinoinnin & brändinhallinnan parissa, freelancerin työt koostuu graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta, sisällöntuotannosta ja konseptisuunnittelusta. Blogi on täynnä väriä, innostumista ja pilke silmäkulmassa tuotettua sisältöä, joka ei rajoitu vain tekstiin ja kuviin.

Siirry blogiin

Henriikka Johanna

Henriikka Johanna on oman elämäntapamuutoksen kautta hyvinvoinnista innostunut ravintovalmentaja sekä tuleva personal trainer. Blogissa käsitellään monipuolisesti elämäntapamuutosta sen kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Tavoitteena innostaa, inspiroida ja motivoida muita voimaan paremmin. 

Siirry blogiin

Jannina Niskala

Minis With Style -blogin takana on Jannina, kahden lapsen äiti, vaimo ja anestesiahoitaja. Jannina on toiminut päätyönsä ohessa myös lastenvaateyrittäjänä. Blogi on lähtenyt liikkeelle rakkaudesta lastenvaatteisiin, ompelemiseen ja kankaisiin. Mukana vahvasti kulkee myös perhe ja lifestyle. Elämää ja ekoilua vuorotöiden huiskeessa, unohtamatta luovaa hulluutta.

Siirry blogiin

Johanna Tolppola

Johanna Tolppola -blogin takana on kahvia ja kauniita asioita rakastava uraäiti, jonka paheena on ysärimusiikki ja avaamista kaipaava sarkasmi. Johanna on kahden lapsen äiti, entinen kilpaurheilija ja yksi Vaikuttajamedian perustajista. Blogista löydät kirjoituksia uraäidin arjesta, perhe-elämästä ja markkinoinnin trendeistä. Johanna jakaa usein myös monipuolisia somevinkkejä. Positiivinen elämänasenne ja pilke silmäkulmassa antavat myös oman säväyksen Johannan kirjoituksille. (Blogi kantoi ennen nimeä JohanOnFitness)

Siirry blogiin

Jonnan koukkuja

Jonnan koukkuja -blogin takaa löytyy reilu kolmekymppinen käsityökirjailija ja yrittäjä. Blogipostauksista suurimman tilan nappaavat erilaiset käsityöt ohjeineen ja vinkkeineen. Toisinaan väliin lipsuu ruoka- ja leivontareseptejä – niin ”kaiketonta” ruokavaliota noudattaville kuin perusruoasta nautiskeleville.

Siirry blogiin

Juoksujalkaa

Juoksujalkaa-blogissa paiskaavat kättä hyvinvointi, kauneus, liikunta, treenit, äitiys, perhe ja työ – unohtamatta tietenkään varusteita ja sporttityyliä, jotka ovat olleet blogin kantava teema sen perustamisesta saakka. Juoksujalkaa on kirjoituksia sporttisesta, menevästä ja aktiivisesta elämäntavasta, jota vauhdittavat elokuussa 2016 syntynyt poika ja syyskuussa 2019 syntynyt tyttövauva.

Siirry blogiin

Katri Gruner

Katrin blogi kertoo äitiydestä, naisen elämästä, yrittäjyydestä ja oman onnellisuuden rakentamisesta. Katri on idealisti ja unelmoija, jolla suunnitelmat eivät jää vain pöytälaatikkoon. Aitous ja motivointi ovat tämän blogin kaksi tärkeintä sanomaa.

Siirry blogiin

Kutsu vapauteen

Kutsu vapauteen -blogi pursuaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveellisiä ruokaohjeita, jooga- ja meditaatioharjoituksia, kauneutta, käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria ja välillä syvällisempiä pohdintoja aiheista, joista usein vaietaan. Blogissa yhdistyy virallinen ja epävirallinen maailma, jossa arvostetaan sekä tieteellistä tutkimusta, että yksilön omaa kokemusta. 

Siirry blogiin

Mansikkapilvi

Mansikkapilvi blogissa pääset kurkistamaan siihen, mitä sairaanhoitajan työ pitää sisällään. Blogissa puhutaan ihmisen terveydestä kokonaisvaltaisesti ja mitä sairaanhoitajana työssä joutuu kohtaamaan. Vastapainoa työlle Mansikkapilvi-blogista löytää liikunnan, matkustelun ja hulluttelun parista. Noora Johanna rakastaa kesää, nauramista, koiraansa, miestään sekä elektronista musiikkia!

Siirry blogiin

Metallisydän

Metallisydän on kuntosali-addikti, fitness-bloggari, isä ja supersankari. Metallisydän-blogista löytyy huumorin sävyttämiä kirjoituksia treenistä, ruuasta, lisäravinteista ja elämästä yleensäkin. Perhe-elämä ja isyys ovat vahvasti mukana blogissa, jossa treenataan kovaa ja vietetään paljon aikaa perheen kanssa.

Siirry blogiin

Mirva Emilia

Mirva Emilia -blogin takana on onnelliseen ja kiireettömään elämään kannustava kahden lapsen äiti. Maalla asuva Mirva rakastaa pitkiä metsälenkkejä, perhe-arkea, rauhoittumista ja hyvää ruokaa. Blogissa jutellaan suolistosairaudesta ja sen tuomista haasteista. Pohditaan, kuinka saavutetaan onnellinen ja kiireetön elämä ja opetellaan rakastamaan itseä entistä enemmän. Blogissa unelmoidaan ja kannustetaan menemään niitä kohti.

Siirry blogiin

Monna Pursiainen

Monna Pursiainen on yksityisyrittäjä, hyvinvointialan ammattilainen, somevaikuttaja, äiti ja somekouluttaja. Monna tarttuu asioihin positiivisuuden kautta ja haluaa motivoida ihmisiä hyvinvointiin hyvällä mielellä. Liikunta-alalla hän on ollut töissä pian 20 vuotta. Maalaisjärki ja keskitie on Monnan lempisanoja monessa asiassa, vaikka toisaalta Monna tuntee täysillä ja rakastaa maailman kaikkia värejä! Tasapaino on a ja o; karkkia ja treenaamista hyvässä kombossa! Kantavia teemoja hänen somessaan on äitiys, treeni ja hyvinvointi.

Siirry blogiin

My Project Is Me

Jenni on aikanaan perustanut bloginsa tukemaan omaa elämäntaparemonttiaan ja päässyt sen myötä jakamaan inspiraatiota myös muille. Hän haluaa tuoda esiin niin hyvinvointiin liittyvät jutut kuin oman perhearjen peruselementit ja selviytymisvinkit. Luettavaa löydät niin treenistä (tai treenaamattomuudesta) kuin ruokavaliosta ja lapsiperheen monipuolisesta arjesta sen kaikkine koukeroineen. Tarjolla vertaistukea ja inspiraatiota!

Siirry blogiin

Outi Karita

Outi Karita on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin siivittämä, positiivissävytteinen ja elämänmakuinen blogi. Blogin takana on pienen lapsen äiti, lastentarhanopettaja ja tällä hetkellä hyvinkin aktiivinen kotiäiti. Blogi on elämää kaikilla mausteilla, syvällisistä pohdinnoista keveimpiin juttuihin, arkista perhe-elämää ja joskus juhlaakin.

Siirry blogiin

Palasia Arjestani

Palasia arjestani -blogin takana on Jonna, kohta 36-vuotias yhden lapsen äiti ja terveysalan ammattilainen Helsingistä. Jonnan suurena intohimona on treenaaminen, ruoka sekä käsityöt. Blogista löydät reseptejä, treenivinkkejä, erilaisia diy-juttuja, motivaatiota säästämiseen ja talousasioihin sekä ihan normaalia arkea. Jonna rakastaa myös kodin järjestämistä ja on hyvin kiinnostunut ekologisuudesta sekä oman arjen helpottamisesta.

Siirry blogiin

Pinkit korkokengät

Pinkit korkokengät blogia kirjoittaa värikkäänä persoonana tunnettu Maiju. Bloggaaja on vahvan itsetunnon omaava yli 50-vuotias nainen. Maiju on keliaakikkojen äänitorvi ja tekee sillä saralla paljon kehitystyötä. Positiivinen elämänasenne avaa mahdollisuuden nähdä pienetkin kauniit asiat elämässä ja niistä sitten blogissa kirjoitellaan pilke silmäkulmassa. Bloggausta takana jo liki 15 vuotta. Mottona on, että kaikista asioista voidaan puhua, mutta tehdään se rakentavasti.

Siirry blogiin

Prime Life by Umppu

Suomen suurimpiin blogeihin kuuluvan Prime Life by Umppu -blogin takana on yrittäjä, vaimo ja kolmen lapsen äiti Ulla-Riitta Koskinen. Blogissa on aitoja kirjoituksia elämästä – iloineen ja suruineen sekä rehellisiä mielipiteitä, mitään kaunistelematta. 

Siirry blogiin

Riia Koivisto

Riia Koivisto on monitoiminainen, joka työskentelee päivät meikkien, hiusten ja kukkien parissa. Yli 25 vuotta alalla toiminut Riia on pitkän linjan luotettava kauneuden ammattilainen. Vuosien varrelta hänet tunnetaan erityisesti meikkaaja-kampaajana, mutta enemmän ja enemmän hän työskentelee nykyään myös kukkien parissa. Riian intohimona on tyyli, ruoka, kauneus ja kukat. Instassa ja blogissa pääset tutustumaan Riian suosikki kosmetiikkatuotteisiin, oppimaan kukkien hoidon saloja, tekemään helppoa ruokaa koko perheelle ruokaa ja fiilistelemään niitä näitä.

Siirry blogiin

Roosa Blom

Ekologiseen elämään keskittyvä blogi, jossa rennolla otteella etsitään kestävämpiä valintoja arkeen. Kirjoittaja on yrittäjä, äiti, bloggaaja ja asustesuunnittelija (Roosa B. -brändillä) ja työskennellyt koko ikänsä ekologisen ja eettisen muodin parissa. Blogi on likaisia kestovaippoja, itsetehtyä kosmetiikkaa, zero waste -elämää ja yrittäjäperheen tasapainoilua.

Siirry blogiin

Ruokaturisti

Ruokaa rakastava matkablogi. Nina arvostaa ruokaa, retkiä ja arjen kauniita hetkiä. Eniten harmittaa nukutusrumba ja sitruuna jälkiruoassa. Tässä blogissa jaetaan lukijoille tarinoita pienistä pojista ja asiaa kaikesta ihanan arkisesta.

Siirry blogiin

Salla Salmela

Olen 27-vuotias tuore äiti, joka kirjoittelee milloin mistäkin elämän asioista. Juttua riittää arjen aamukahveista syvällisempiin pohdintoihin unohtamatta herkullisia ja helppoja arkireseptejä. Perheeseen kuuluu karvakorva Ted, aviomies Markus sekä meidän uusin tulokas Saaga, joka syntyi syyskuussa ja teki meistä maailman onnellisimmat vanhemmat. Vauvakuplaa vietetään uudessa kolmiossa, jossa sisustaminen ja vauva-arki yhdistyvät välillä hauskallakin tavalla. Tervetuloa meidän vauvakuplaan mukaan!

Siirry blogiin

Saran kotikolo

Saran kotikolo on täynnä herkullisia erikoisruokavalioihin sopivia ruokaohjeita, perhe-elämää, lapsiarkea ja haaveilua. Keittiössä pyörivät Saran lisäksi joulukuussa 2018 syntynyt tytär ja tämän isä, sekä eläkeiässä oleva chihuahua Vilho. Tällä hetkellä Sara viettää hoitovapaata, leipoo keksejä aina kun ehtii ja toteuttaa intohimoaan kirjoittamiseen bloggaamalla kaikesta siitä, mikä pitää intohimoa yllä. 

Siirry blogiin

Sports Lady

Sports Lady®
Hanna Antti-Poika on hyvinvointialan yrittäjä, kirjailija, äiti, somevaikuttaja, personal trainer, mentaalivalmentaja ja Sports Lady Oy:n perustaja. Hanna päätti vielä Nasdaq OMX:ssä työskennellessään, että haluaa "isona" auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja teki harrastuksesta itselleen ammatin vuonna 2010. Treeneissä ja ravinnossa lähtökohtana on luonnollisuus ja Hanna tekee työtään täydellä sydämellä. Blogista ja somesta löytyy treeniohjeita, terveellisiä reseptejä, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä vinkkejä, ajatuksia elämästä sekä onnellisuudesta ja yrittäjän arkea, jossa seikkailee myös perheen reipas jack russel koira Tami. Jokaisella on mahdollisuus oman näköiseen elämään ja onnellisuuteen. Hyvää fiilistä ja positiivista menoa!

Siirry blogiin

Sydän vähän kallellaan

Tervetuloa lukemaan blogia arjen iloista ja suruista. Blogia kirjoittaa 35-vuotias huumorintajuinen, rakastava ja hieman hullunkurinen äiti ja vaimo Lohjalta. Perheeseen kuuluu 9-vuotias Amalia, 6-vuotias Milo sekä 2-vuotias Nuppu. Lisäksi meillä on kaksi suloista marsuvauvaa, Kaneli ja Joda. Kirjoitan rehellisesti lapsiperhearjesta, jaksamisesta, hermojen menetyksestä, mielenhallinnasta ja parisuhteesta. Asumme omakotitalossa ja pieniä remppajuttuja ja sisustamista blogista löytyy myös.Toisinaan helppoja ruokaohjeita ja jalkapalloa, jota intohimoisesti harrastan.

Siirry blogiin

VillaNanna

VillaNanna on ompelublogi erilaisin maustein. Blogin takana on omalaatuinen +40 vuotias elämäntapahihhuli. Blogissa juttuja vaatteiden tuunauksesta - hävikkiruokaan. Mukana myös perinteisestä lifestyle kirjoituksia.

Siirry blogiin

Äidin Rakkauskupla

Äidin Rakkauskupla - blogista löydät nuorena äidiksi tulleen pääkaupunkiseudulla asuvan suurperheen elämää. Aikaisemmin blogi kantoi nimeä Rakkauden Iso/Pieni Kupla. Minkälaista on elää erityislapsen kanssa? Mitä tehdä nopeasti arkiruuaksi? Kaipaisitko ehkä rahankäyttöön vinkkejä tai mietityttääkö jokin vanhemmuuteen liittyvä asia? Lisäksi löydät mielipiteitä jakavia ja hieman polttaviakin aiheita täältä, joita käsitellään avoimesti. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Siirry blogiin

MUUT BLOGIT

A Home Where It Snows

A Home Where It Snows- blogin takana on aloitteleva bloggaaja sekä ensirakentaja Hilla. Rakentamiseen ja tulevan kodin suunnitteluun perustuvassa blogissa käydään läpi vaihe vaiheelta kauniin kivitalon rakentamista Lappiin. Blogin myötä tutustut aidosti ennakkoluulottomaan sekä helposti lähestyttävään kirjoittajaan, hänen läheisiinsä sekä tapahtumarikkaaseen arkeen.

Siirry blogiin

Aliisa ihmemaassa

Blogin kirjoittaja on vuosimallia -85 oleva äiti, luistelija ja treenaaja, joka ei malta työelämässäkään lopettaa opiskelua. Blogi sisältää tekstejä aina treenistä ja arjen kuulumisista sekä pohdinnoista ruokavinkkeihin. Painopisteenä ovat mm. säästäminen sekä ekologinen elämäntyyli matalalla kynnyksellä ja ilman ehdottomuutta. Eniten Aliisaa vetävät puoleensa uusien taitojen oppiminen ja itsensä kehittäminen sekä myös lukijoiden kannustaminen uskomaan siihen, että koskaan ei ole liian myöhäistä opetella ja oppia uutta.

Siirry blogiin

Aurinko-tilalla

Jos eläimet ja maalaiselämä ovat lähellä sydäntäsi, on Aurinkotilalla -blogi varmasti mieleesi. Miranna on intohimoinen eläinihminen ja haaveilee omasta pienestä maatilasta eläimineen. Sydäntä lähellä ovat remontointi, valokuvaus ja DIY-projektit. Arjessa mukana pyörii pieni hevosnaisen alku Daniela, muutama kissa, hevonen, sekä kiinanharjakoira Malla.

Siirry blogiin

Egypt Meets Nordic

Egypt Meets Nordic blogia kirjoittaa perheen äiti Katja, mutta puoliso Peter on mukana antamassa miehistä näkökulmaa. Blogi kertoo uusioperheen elämästä, jossa eletään ruuhkavuosia. Monikulttuurisuus tuo oman vivahteen muutoin aivan tavalliseen arkeen. Blogissa tuodaan esille näkökulmaa millaista on olla ulkomaalaisena Suomessa, millaisia eroja löytyy mm. lasten kasvatuksen tai vaikkapa ruuan laiton suhteen. Asiaan kuuluu myös haaveet ulkomaille muutosta.

Siirry blogiin

Emma Suortti

Blogi on uran ja ruuhkavuosien huippua elävän, Haminassa asuvan, perheenäidin blogi, josta ei vauhtia ja tilanteita puutu. Emma on liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista syttyvä kahden lapsen äiti, joka ei tiedä mitä vapaa-ajalla kuuluu tehdä, koska aina löytyy joku pieni projekti. Blogista löydät samaistumispintaa ja motivaatiota omannäköiseen arkeen.

Siirry blogiin

Emmi Anniina

Blogin pääkirjoittaja, Emmi, on kolmen pojan äiti ja kokonaisvaltaisen hyvän olon sanansaattaja. Blogista voi lukea juttuja liittyen lapsiperhearkeen, aktiiviseen elämäntyyliin, mielenhallintaan ja napsia reseptejä herkullisiin ruokiin! Blogin epäsäännöllisempi kirjoittaja, perheen isä Ramon, avaa kirjoituksissaan tietämystään biohakkeroinnista ja nostaa esiin julkisuudessa vähemmän esillä olevia kysymyksiä liittyen terveyteen.

Siirry blogiin

En hylkää itseäni

Jenny Albrecht kahden teini lapsen äiti kertoo blogissaan herkästä mielestä ja mielen oikuista omin sanoin ja tuntein. Rikotaan mielenterveyteen liittyviä tabuja ja keskustellaan elämän tuomista haasteista. Jaetaan hyvän olon vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Valokuvausta opiskelevalla naisella on tavoitteena kuvata ihmisiä, joita emme yleensä katso. Ihmisiä ketkä eivät uskalla tulla kameran eteen. Kuvat kertovat tarinaa ja herättävät tunteita. Blogissa jaetaan ilot ja surut, vertaistukea sitä tarvitseville.

Siirry blogiin

Fun, Fitness and Fashion

Fun, fitness and fashion on nimensä mukaisesti iloinen sekoitus näitä kaikkia ja blogia kirjoittaa 32-vuotias Camilla, joka asuu perheensä kanssa Helsingissä. Blogin kulmakiviä ovat aitous sekä positiivisuus ja blogissa viliseekin usein perinteisiä höpöttelypostauksia. Myös muoti ja sisustaminen ovat lähellä kirjoittajan sydäntä. Blogin kirjoittaminen tuo kirjoittajalleen paljon iloa ja piristävää vaihtelua arkeen IT-alan ammattilaisena ja harrastusta onkin takana jo 10 vuotta.

Siirry blogiin

Fundamental

Fundamental blogin takaa löytyy kotiseuturakas psykologi ja psykoterapeuttikoulutettava Linda. Blogi tarjoaa psykologiaan ja hyvinvointiin liittyvää tutkittua tietoa sovitettuna arjen käytänteisiin inhimillisellä otteella. Blogissa vilahtavat myös koti- ja perheellistymispohdinnat, sekä aktiivisen matkailun ja kestävän kulutuksen pyrkimysten kanssa tasapainoilu.

Siirry blogiin

Gaalanainen

Gaalanainen blogia kirjoittaa Emilia, joka on yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija sekä kolmen lapsen äiti. Blogin puolella liikutaankin kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Tarkastellaan ja pohditaan intohimojani ihmisiä, ilmiöitä ja hyvinvointia. Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken keskellä, jota elämäksikin kutsutaan.

Siirry blogiin

Healthy style of living

Healthy style of living - blogia kirjoittaa juoksusta innostunut kahden lapsen äiti. Tavoitteellisen treenaamisen, työn ja arjen sovittaminen keskenään on joskus aikamoista taiteilua, mutta pitämällä omasta hyvinvoinnista huolta, voi muukin perhe paremmin. Liikunnan ja hyvinvoinnin lisäksi Susanna kirjoittaa mielellään lukemistaan kirjoista, matkustelusta sekä kauneudesta. Yllytyshulluna Susannan saa helposti lähtemään mukaan kaikenlaisiin seikkailuihin.

Siirry blogiin

HeiBlondi

HeiBlondi -blogia kirjoittaa kahden taaperoikäisen lapsen äiti, 27-vuotias Heini. Blogi tarjoaa rehellistä vertaistukea ruuhkavuosien keskeltä, positiivisuutta unohtamatta. Kiinnosti sinua sitten lasten uniongelmat, allergiat, ja lukuisat eri ikäkausien tuomat ihanat vaiheet, tai arjen keskellä omasta itsestäsi huolehtiminen ja laihdutus, niin löydät täältä varmasti vertaistukea. Et ehkä neuvoja tai ratkaisuja, mutta toisen hukassa olevan äidin, joka kamppailee kanssasi samoista asioista. Nimittäin tämän varhaiskasvatuksen opettajan omat lapset ovat usein kuin suutarin lapset ilman kenkiä.

Siirry blogiin

Hiljaila

Hiljaila blogin takaa häärää Raakel, kolmekymppinen töölöläistynyt turkulainen mutsi, joka somettaa huumorilla ja kasvattaa rennosti esikoistaan. Blogin kirjakielen on korvannut sekoitus stadinturkua, mille et löydä apua Google-kääntäjästä. Kuvissa häärää niin partasuinen miekkonen (keneltä muuten odotetaan alianssi-sormusta nimettömään, kokoa 16,5 jos unohtuu), Hilja-tytär sekä kaksi leijonakoiraa. 

Siirry blogiin

Häppeninkii

Häppeninkii on elämänmakuinen blogi täynnä tunnetta. Teksteissä näkyvät ja kuuluvat rehelliset ajatukset, kokemukset sekä pohdinnat - toisinaan jopa oivallukset. Aiheet ovat monipuolisia, mutta ennen kaikkea on ookoo olla juuri sellainen kuin olet. Koulutukseltaan kirjoittaja on sosionomi, tosin urahaaveet ovat aivan toisaalla. Olipa hän joskus tavoitteellinen jääkiekkoilija, joskin nykyään intohimoinen teatterinharrastaja. Ja mitä blogin nimeen tulee, aika usein vain sattuu ja tapahtuu.

Siirry blogiin

Inka Nitta

Inka Nitta -blogin Inka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pyöriä blogimaailmassa jo kymmenen vuotta. Blogin pääaiheina on muoti & kauneus. Pääaiheiden lisäksi blogista löydät postauksia liittyen oman rivitaloasunnon sisustamiseen, ulkoiluun ja retkeilyyn siperianhuskyn kanssa sekä muuta rentoa hömppää, ajankohtaisia ja syvällisiä aiheita unohtamatta.

Siirry blogiin

Johanna Tähtinen

Blogin takaa löytyy Johanna, kahden pienen prinsessan tehomama ja kauneusalan yrittäjä ja moniosaaja. Johanna inspiroi somessaan huikealla -35 kg elämäntapamuutoksella sekä kisaa tällä hetkellä Wellnessmalli 2020 kisan finaalikymmenikössä. Täältä hyvinvointipainotteisesta lifestyle blogista löydät juttua kauneudesta, sisustamisesta ja miten hyvinvoinnista pidetään huolta kiireisen yrittäjäarjen keskellä.

Siirry blogiin

Kaaos vaatekaapissa

Blogin takana on Maarit 50v, moikka kaikille! ? Intohimojani ovat voimanosto, lenkkeily, vaatteet, kosmetiikka & kauneus. Sisäinen että ulkoinen. Myös ihmettelyä keski-iästä kuuluu pakettiin, ehken ennen kaikkea yritys jopa nauttia siitä ja sen tuomista haasteista on suuressa osassa olemistani ja tekemistäni. Toki välillä mennään vähän syvemmissä vesissä, mutta suunta silti ylöspäin ? Motto: Hot in the middle- age? Women, of course you are!

Siirry blogiin

Karla Kivimäki

Blogia kirjoittelee 26-vuotias Karla Espanjan Marbellasta. Blogissa pääset kurkistamaan nelihenkisen suomalais-espanjalaisen perheen arkeen ja elämään. Intohimoina Andalucían upeassa luonnossa patikointi sekä hyvä ruoka ja viini, niin kotona kuin ravintolassa. Blogista löydät juttuja Espanjasta sekä mietteitä mm. äitiydestä ja ulkosuomalaisuudesta.

Siirry blogiin

Kiukkupyllyt

Kiukkupyllyt -blogia pitää Noora, reilu kolmikymppinen oululainen kahden lapsen äiti, puoliso ja kauneusalan yrittäjä.  Blogi sisältää mietteitä yrittäjyyden, äitiyden ja miehen vuorotyön yhdistämisestä, kipukohdista sekä arjesta kahden hyvin temperamenttisen lapsen kanssa.  Rehellistä puhetta kaunistelematta taikka kauhistelematta.

Siirry blogiin

Kohti vastuullisuutta

Paula Hoffén on kulttuuri- ja mielipidevaikuttaja Kaarinasta. Hän kirjoittaa lähimatkailusta ja hänen matkassaan pääsee tutustumaan eri kulttuuri- ja museokohteisiin, musiikkitapahtumiin, kaupunkikulttuuriin sekä kaupunkisuunnittelun trendeihin ja muihin ajankohtaisasioihin. Kohti vastuullisuutta -blogissaan hän kirjoittaa myös kestävästä kehityksestä yritysvastuun eri näkökulmista. Paula Hoffén on koulutukseltaan kulttuuri- ja kaupunkimaantieteen tutkija. Hän on vastuuviestintään suuntautunut toimittaja ja toiminut blogistina useissa blogeissa.

Siirry blogiin

Kolminaisuus

Blogi kertoo kolmen erilaisen naisen liikunnallisesta elämästä. Kuinka huolehtia lapsista ja urasta unohtamatta kuitenkaan itseään ja omaa hyvinvointiaan.

Marika
36-vuotiaan luokanopettajan, uusioperheen äidin ja tulevan bikini fitnesskisaajan vauhdikasta elämää.

  Sini
Tässä on 35-vuotias oman elämänsä Supersankaritar, joka jakaa arjen kolmen viikarin ja yhden koirulin kanssa. Olen yrittäjä, joka yrittää elämäntapamuutosta olemalla ajanhallinnan mestari (tai sitten ei).

Suvi
35-vuotiaan naisen elämää terveyden ja hyvinvoinnin yrittäjyyden, äitiyden ja Suomen vahvimman naisen välillä. Voimaa on kuin pienessä kylässä, mutta kylää täytyy vielä suurentaa.

Siirry blogiin

Kuka huusi äiti?

Kuka huusi äiti? -blogi on välillä humoristista ja hyrsyilevää huvittelua, toisinaan sydäntä särkevää tunteenpurkausta. Näppäimistön ääreltä löytyy radiotoimittaja, kolmen lapsen äiti ja kirjailijan alku, joka yrittää pitää avioliiton, uusioperheen, jatko-opiskelun ja työn siinä maagisessa tasapainossa, vaakakuppien kipsahtaessa monesti nurin. Blogi kaappaa sinut mukaansa pyörremyrkyn hektisyyttä heijasteleviin lapsiperheen ruuhkavuosiin, joissa pääpaino on päivästä toiseen selviytymisessä, pieni pilke silmäkulmassa.

Siirry blogiin

Laura Ahola

Tästä lifestyleblogista löydät arkea, jossa liikutaan ja nautitaan ystävien kanssa hyvää ruokaa brunssien, dinnereiden ja illanistujaisten muodossa. Laura rakastaa kauniita vaatteita, loputonta täydellisen vaatekaapin tavoittelua sekä hienoja käsilaukkuja. Tämä blogi ei kuitenkaan ole vain kaunista pintaa, vaan myös elämän pienien ilojen fiilistelyä joista kuultaa hyvinvointi sekä hyvä olo sen kaikissa muodoissa.

Siirry blogiin

Love Beyond Words

Love Beyond Words on aito perhe- ja lifestyleblogi, jota kirjoitetaan suurella sydämellä. Blogin takaa löytyy 30-vuotias Maria, jonka intohimona on lastenvaatteet, hyvä ruoka, luonnonläheiset sisustusideat sekä diy-puuhastelut. Paheena liiallinen herkuttelu ja hetkittäinen kiukuttelu. Ruuhkavuosia vauhdittaa aviomies ja kaksi valloittavaa minityyppiä.

Siirry blogiin

Mari Hietala

Tässä blogissa rentoudutaan metsissä ja retkillä sekä haetaan voimaa arkeen kaikenlaisesta ulkoilusta. Blogin kirjoittaja Mari on 37-vuotias turkulainen, jonka suurimpia intohimon kohteita retkeilyn lisäksi ovat kirjoittaminen, valokuvaaminen, neulominen, ihmisten hauskuutus ja hapanjuuren ruokkiminen. Tervetuloa inspiroitumaan retkikohteista ja kuksakahvista!

Siirry blogiin

Mari Valosaari

Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää, johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Aika näyttää säilyykö fitness into niin, että kisaaminen jatkuu. Nyt kahden lapsen äiti asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness-mutsin” silmin.

Siirry blogiin

Miia Suvi

Vuodenaiti on Miia Suvi, 2-vuotiaan tytön äiti, täysiverinen esteetikko ja markkinoinnin ammattilainen Helsingistä. Ja eettisen, suomalaisen muodin intohimoinen puolestapuhuja.

Miian blogi rakentuu naisten ja lasten vastuullisen muodin, perhe-elämän ja hyvän ruuan ympärille. Muita Miialle rakkaita aiheita ovat sisustus, luomukosmetiikka, kemikaalikuorman vähentäminen, design sekä henkinen hyvinvointi.

Siirry blogiin

Minä ja lapseni

Minä ja lapseni - blogia kirjoittaa Johanna Maria, 28 vuotias kahden lapsen äiti Lappeenrannasta.   Johanna kirjoittaa positiivisella asenteella lapsiperhearjesta kahden pienen lapsen äitinä. Lasten pieni ikäero, lastenhuoneen sisustus, DIY-projektit, sekä rakkaus kirppiksiä kohtaan näkyvät hänen blogissaan. Blogissa pääset myös kurkistamaan lapsuudenkodin aarteisiin, lapsuusmuistoihin, leluihin ja kirjoihin -90 luvulta.   Blogin perustaminen oli pitkäaikainen haave, jota Johanna lähti toteuttamaan syksyllä 2020.   Mukavia lukuhetkiä Minä ja lapseni - blogin parissa? Ota yhteyttä: [email protected]

Siirry blogiin

Minulta sinulle

Minulta sinulle- blogin takana kirjoittaa 31-vuotias yrittäjä, personal trainer, parturi-kampaaja, somea rakkaudella tekevä uunituore kahden lapsen äiti. Haluan tuoda rehellisesti ja avoimesti itselleni tärkeitä asioita lukijoilleni. Blogini sisältää perhettä, hyvinvointia, kauneutta ja lifestylea ripauksella elämän käännekohtia ja elettyä elämää. Positiivisuus sekä kauniiden asioiden löytäminen myös niistä ei niin helpoista asioista on minulle ominaista ja blogini on sävytetty positiivisella asenteella sekä hyvällä fiiliksellä.
Unelmat on tehty toteutettavaksi ja niitä kohti mennään yhdessä.
Olet lämpimästi tervetullut unelmoimaan ja elämään kanssani tavallista arkea jossa yhdistyy useita aihepiirejä jotka on ammennettu täysin kirjoittajan omasta elämästä.

Siirry blogiin

Minulta teille

Anu käsittelee lifestyleblogissaan aiheita arjesta juhlaan, silmäkulman pilkkeestä romahduksiin. Blogissa kirjoitellaan tavallisen arjen lisäksi muun muassa kiinnostuksesta ekologista ja eettistä muotia kohtaan, kosmetiikkajuttuja sekä pohditaan ihmisyyttä.

Siirry blogiin

Ninnin energianurkkaus

Blogissa juttuja rustailee perheellinen, intohimoinen ja tavoitteellinen treenaaja, jolla takana useampi täydenmatkan triathlon ja lisää edessä! Ninnin Energianurkkaus tempaa mukaansa lukemaan vajaa nelikymppisen seinäjokisen triathlonistin treeneistä, elämästä ja innostuksesta lajiin.

Siirry blogiin

Paletilla

Blogin takaa löytyy kosmetologi & kosmetiikkamyyjä, joka tuntee mieletöntä materialismi onnellisuutta jokaisesta uudesta kosmetiikka purkista. Blogista löytyy erilaisia tuote-esittelyitä, tämän hetken kuumimpia puheenaiheita kauneudenhoitoalalla, meikkausta sekä kaikkea kauneuteen liittyvää kauneudenhoitoalan ammattilaisen näkökulmasta!

Siirry blogiin

Puhu rakkaudesta

Puhetta rakkaudesta on keino meille kaikille antautua ihmisyyteen ja rakkauteen liittyviin teemoihin. Tekstiä tuottaa hyvinvointialan ammattilainen, nuori nainen Krista Kohonen, jonka tarkoitus on puhua aidosti ja avoimesti esimerkiksi parisuhteista, itsetunnosta, seksistä, eroista, kehosuhteesta, deittailusta, itsensä ja elämän arvostamisesta... niin omista kokemuksista ja joskus myös hyvin ammatillisesti. Tämä blogi oivalluttaa ja inspiroi just sua näissä asioissa, sun henkilökohtaisella matkalla. 

Siirry blogiin

Purkkisirkus

Purkkisirkus-blogin takana on kolmekymppinen kosmetiikkaan ja erityisesti ihonhoitoon hurahtanut Sonja. Blogissa näkyy kosmetiikkaa laidasta laitaan ja erityisesti korealainen kosmetiikkaa on vienyt Sonjan sydämen. Purkkisirkus on ihonhoitoparatiisi ja kosmetiikkaintoilijan purkkishow. Täältä löydät inspiraatiota ihonhoitoon sekä kuulet kosmetiikan uusista tuulista.

Siirry blogiin

Rosa Camilla

Blogin takana hääräilevä Rosa tituleeraa itseään ikuiseksi haaveilijaksi, kosmetiikkahamstraajaksi ja hulluksi kissanaiseksi. Juttua löytyy aina laidasta laitaan, mutta erityisen vahvasti blogissa näkyvät kirjoittajan intohimoinen suhde kahviin, matkustamiseeen, kosmetiikkaan ja hyviin kirjoihin. Fiilistellään elämää, sen pieniä iloja ja suuria saavutuksia, mutta pysähdytään pohtimaan myös omaa hyvinvointia - eikä oteta elämää aina niin vakavasti. Kyllä jokaisen naisen pitää kantaa ainakin viittä huulipunaa käsilaukussaan pahan päivän varalta, vai mitä?

Siirry blogiin

Sanna Laitinen

Sanna on entinen maailmanmatkaaja ja fitnesskissa, nykyinen hyvistä ravintolaillallisista ja rauhallisesta laatuajasta nautiskeleva tuore äiti, joka uskoo hyvän olon ja tasapainoisten elämäntapojen kumpuavan ensisijaisesti omasta mielestä. Elämää värittää asuminen kahdessa kaupungissa, reissutyö sekä vastasyntynyt esikoisvauva, jonka kummatkin vanhemmat työskentelevät yrittäjinä.

Siirry blogiin

Sarkasmia ja shampanjaa

Riina on jetset-mimmi vangittuna pakilalaisen perheenäidin vartaloon. Hän harrastaa joogaa, luomusamppanjoita sekä supersankarielokuvia ja arvostaa ihmisiä, jotka seuraavat unelmiaan. Hän ei voi sietää vätyksiä, korianteria tai huumorintajuttomuutta. Hänen mielestään mutsitkin saavat käydä töissä ja harrastuksissa tai varata hotellihuoneen vain itselleen. Blogissa on ajatuksia työelämästä ja äitiydestä sekä elämäntyyliä ilman tyylitajua.

Siirry blogiin

Tahtomisen tarkoitus

Tahtomisen tarkoitus blogia kirjoittaa Katja, 41-vuotias kaupungista maalle muuttanut, hirvikärpäsiä ja herneitä kammoksuva nainen. Katjan elämä on koostunut monista kauniista, mutta myös katkeransuloisista hetkistä. Hetkistä, jolloin ainut vaihtoehto on ollut tahtoa tiukemmin. Tahtoa rakastaa elämää. Tahtoa päästää irti. Tahtoa hyväksyä keskeneräisyys. Blogin kautta Katja haluaa sanoittaa kuinka tärkeää on opetella surffaamaan läpi tsunamin lailla päälle vyöryvien tunteiden, niinä hetkinä kun ei löydä vastausta kysymykseen miksi. Kuinka on otettava hitaita henkäyksiä, vaikkakin hetkittäin pinnan alla. Blogissa käsitellään mm. rikkimenevää parisuhdetta, epätäydellistä arkea ja niitä tunteita kun yhtäkkiä onkin yksin.

Siirry blogiin

The Juurakko journal

The Juurakko journal -blogia kirjoittaa Salla, kolmekymppinen kolmen lapsen äiti pääkaupunkiseudulta. Tuon kuivalla huumorilla maustettua hektistä lapsiperhearkea esille juuri siinä muodossa mitä se usein on. Haluan tuoda esille perhearjen realismia, rikkoa tabuja ja luoda avoimen sekä ystävällisen keskustelukulttuurin myös äideille. Täällä pääset seuraamaan humoristisen lapsiperhearjen lisäksi mun elämäntapamuutosta, urahaaveita ja pohdintoja amk-opintojen yhdistämisestä ruuhkavuosiin.

Siirry blogiin

Tiina K

Tasapainoilua yrittäjyyden, tavoitteellisen urheilun, unelmien ja perhe elämän keskellä. Haaveilija, joka uppoutuu fiilistelemään ja nautiskelemaan hetkistä niin, että seuraavassa hetkessä mennään taas juoksu jalkaa jonnekin. Löydät blogista intohimojen saattelemana kaikkea elämän tasapainoilun, urheilun, yrittäjyyden ja kauneuden väliltä.

Siirry blogiin

Tyttö Sinä Olet Vahva

Tyttö sinä olet vahva -blogin Minnasta on moneksi! Hän on entinen pitkän linjan kampaamoyrittäjä, fitnesskilpailija, Personal Trainer ja vasta valmistunut sairaanhoitaja-diakonissa. Blogin kantava teema on kokonaisvaltainen hyvinvointi, liikunnan ilo ja erilaiset elämäntapahtumat positiivisen ajattelun voimin. Minna matkustelee mielellään ja nauttii niin luksuksesta kuin arjen pienistä asioista.

Siirry blogiin

Wellness by Jenny

Wellness by Jenny- blogia kirjoittaa 32-vuotias Jenny, jonka tavoitteena on löytää lisää hyvinvointi omaan elämään ja auttaa myös muita siinä. Jenny on kotiäiti, Personal Trainer ja liikunta-alan opiskelija, jonka lisäksi hän on aloittanut elämäntapamuutoksen. Blogissa käsitellään uskomuksia hyvinvoinnista, elämäntapamuutosprosessia ja välillä vähän kaikkea muuta aiheeseen liittyvää ja myös sen vierestä.

Siirry blogiin

Yhtä kuin

Yhtä kuin - blogin takaa löytyy kohta 28-vuotias Jane - taskuraketti jolla on aina kymmenen rautaa tulessa. Toivoton höpöttäjä ja kahviholisti. Jane häärää työkseen markkinointiassistenttina, valokuvaajana ja kolumnistina. Kahvia kuluu vaatimattomasti 100 litraa/pv. Hän tuskaileekin usein, miten elämässä on liian vähän tunteja, minuutteja, sekunteja. Aivan liikaa likaisia sukkia, villakoiria ja täysinäisiä kalenterisivuja. Blogissa halutaan nostaa jalustalle mm. kotimaan matkailua ja elämän pieniä suuria kysymyksiä. Mutta tärkeintä on pitää elämässä pilke silmäkulmassa. Aina.

Siirry blogiin

Äijä-äiti

Kun äiti tekee lauluja ja isä valmentaa työkseen jääkiekkoa, perhearki ei aina rytmity perinteiseen malliin... Äijä-äiti eli Meri-Maaria on helsinkiläinen (teatteri)opettaja, laulaja-lauluntekijä ja kahden pienen pojan äiti, jolla on valtava palo kirjoittamiseen ja tarinankerrontaan. Blogi on äidin temmellyskenttä, jossa sanaillaan arjen rosoista leikkimielellä ja vakavissaan. Meno on sekoitus Huvikumpua ja Vaahteranmäkeä: kepposia, kommelluksia ja koheltamista. Välillä jutuissa sutkauttelee myös sanavalmis esikoinen. Äijä-äiti nimellekin on olemassa looginen selitys.

Siirry blogiin