Hae

Aino Mäkelä

Blogissa jutellaan hyvinvoinnista, ruoasta, arjen voimavaroista ja liikunnasta inspiroiden lukijaansa voimaan jatkossa entistä paremmin! Aktiivisen elämän keskellä myös rauhoitutaan metsässä ja pohdiskellaan elämän isoja kysymyksiä.

Siirry blogiin

Anna Liljeroos

Too big to be me blogista tuttu Anna on kirjoittanut blogia yli seitsemän vuoden ajan. Laihdutusblogina alkunsa saanut blogi on nykyään täynnä aitoa perhe-elämää ja sitä, miten sen voi yhdistää akateemisiin työurahaaveisiin. Anna työskentelee sosiaalisen median ja viestinnän parissa, rakastaa ruokaa ja viimeistelee yliopistossa elintarviketieteiden opintojaan. Blogissa matkustellaan, mökkeillään ja kotoillaan sopivassa suhteessa.

Siirry blogiin

Anni Vallius

Anni on sosiaalisen median & hyvinvointi-alan yrittäjä Helsingistä. Hän juontaa myös omaa Boss lady -podcastiaan, jota voit kuunnella Suplasta. Blogissa kirjoituksia hyvinvoinnista ja yrittäjän arjesta.

Siirry blogiin

At My Happy Place

At my happy place on hyvän mielen blogi, jossa ajatuksiaan avaa tässä ja nyt elämisen taitoon opetteleva perheenäiti.
Unelmointia kiireettömistä kahvihetkistä, hetken mielijohteesta tehtyjä sisustusmuutoksia sekä lapsiperheen arjen ilojen ja kaaoksen keskellä tasapainottelu ovat asioita, joita Sarianna käsittelee blogissaan, välillä humoristisinkin ottein.

Siirry blogiin

Carita Pesonen

Blogia kirjoittaa lähemmäs kolmekymppinen yrittäjänä työskentelevä kahden pienen tytön äiti. Arkisia ajatuksia, syvällisempiä pohdintoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Blogi joka on täynnä rakkautta tasapainoiseen perhe-elämään.

Siirry blogiin

Diiskuneiti

Diiskuneiti blogin takaa löytyy kolmekymppinen keskustan vilinästä maalaismaisemiin muuttanut ikuinen unelmoija. Tässä lifestylen maailmaan uppoutuvassa blogissa herkutellaan gluteenittomilla resepteillä, meikataan, Muumeillaan, matkustellaan ja nautitaan elämästä. Hyppää Diiskuneidin mukaan hakemaan hyvää fiilistä ja inspiraatiota ihan tavalliseen arkeen ja elämään.

Siirry blogiin

Fundamental

Fundamental blogin takaa löytyy kotiseuturakas psykologi ja psykoterapeuttikoulutettava Linda. Blogi tarjoaa psykologiaan ja hyvinvointiin liittyvää tutkittua tietoa sovitettuna arjen käytänteisiin inhimillisellä otteella. Blogissa vilahtavat myös koti- ja perheellistymispohdinnat, sekä aktiivisen matkailun ja kestävän kulutuksen pyrkimysten kanssa tasapainoilu.

Siirry blogiin

Hannamaria

Markkinointia ja brändinhallintaa opiskeleva Hanna kirjoittaa blogissaan kosmetiikasta, kauneudesta ja korkeakouluopiskeijan elämästä valopilkkuineen sekä haasteineen. Blogi on täynnä väriä, innostumista ja pilke silmäkulmassa tuotettua sisältöä, joka ei rajoitu vain tekstiin ja kuviin. Hannan tämänhetkinen unelma on olla varsinainen kosmetiikan tietopankki; mikä on sinun?

Siirry blogiin

Inka Nitta

Inka Nitta -blogin Inka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pyöriä blogimaailmassa jo kymmenen vuotta. Blogin pääaiheina on muoti & kauneus. Pääaiheiden lisäksi blogista löydät postauksia liittyen oman rivitaloasunnon sisustamiseen, ulkoiluun ja retkeilyyn siperianhuskyn kanssa sekä muuta rentoa hömppää, ajankohtaisia ja syvällisiä aiheita unohtamatta.

Siirry blogiin

JohanOnFitness

JohanOnFitness-blogin takana on hyvinvointiin kannustava kahvia ja kauniita asioita rakastava uraäiti. Johanna on pienen pojan äiti, entinen kilpaurheilija ja yksi Vaikuttajamedian perustajista. Blogin pääteemoina on ura, perhe & suhteet sekä hyvinvointi, mutta blogista löytyy kirjoituksia kauneudesta - aitoon elämään. Aktiivisena äitinä Johanna kannustaa lukijoitaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja omien unelmien tavoittelemiseen.

Siirry blogiin

Julia Erica

Julia on 24 vuotias, kahden tytön hassutteleva äiti, höppänä vaimo ja kömpelö remontoija. Julia Erica -blogi on tarina jäähtyneestä aamukahvista, valvotuista öistä, ihanista lastenvaatteista, puolihuolimattomasta sisustuksesta, onnen murusista ja loputtomista pyykkivuorista. Ennen kaikkea kasvutarina perheestä.

Siirry blogiin

Juoksujalkaa

Juoksujalkaa-blogissa paiskaavat kättä hyvinvointi, kauneus, liikunta, treenit, äitiys, perhe ja työ – unohtamatta tietenkään varusteita ja sporttityyliä, jotka ovat olleet blogin kantava teema sen perustamisesta saakka. Juoksujalkaa on kirjoituksia sporttisesta, menevästä ja aktiivisesta elämäntavasta, jota vauhdittavat elokuussa 2016 syntynyt poika ja syyskuussa 2019 syntynyt tyttövauva.

Siirry blogiin

KIRSIkan kukkia

KIRSIkan kukkia -blogi on vähän joka suuntaan rönsyilevä lifestyle-blogi, jota kirjoittaa joka suuntaan rönsyilevä 38-vuotias rekrytointikonsultti, yrittäjä, näyttelijä, juontaja, äiti ja vaimo. Blogin kirjoitukset pitävät sisällään kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta ruokaohjeita tai vinkkejä laihtumiseen blgista tuskin löytyy. Blogissa kauhistutaan ja kaunistutaan, nautitaan ja iloitaan. Positiivisuus on POP ja hyvinvointi kaiken A ja O.

Siirry blogiin

Katri Gruner

Katrin blogi kertoo äitiydestä, naisen elämästä, yrittäjyydestä ja oman onnellisuuden rakentamisesta. Katri on idealisti ja unelmoija, jolla suunnitelmat eivät jää vain pöytälaatikkoon. Aitous ja motivointi ovat tämän blogin kaksi tärkeintä sanomaa.

Siirry blogiin

Koivulan Emäntä

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle. Shoppailuaddikti, ikuinen laihduttaja, nautiskelija ja hyvän olon etsijä. Rakkautena valokuvaaminen, ruuanlaitto ja leipominen. Koivulan emäntä on elämänmakuinen blogi, jossa pohditaan naiseutta, parisuhdetta tai parisuhdettomuutta, seksuaalisuutta ja perhe-elämää. Sukelletaan syvälle tunteisiin ja ajatuksiin, kunnes palataan kevyempiin asioihin, kuten päivän ruokalistaan.

Siirry blogiin

Kutsu vapauteen

Kutsu vapauteen -blogi pursuaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveellisiä ruokaohjeita, jooga- ja meditaatioharjoituksia,  kauneutta, käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria ja välillä syvällisempiä pohdintoja aiheista, joista usein vaietaan.  Blogia kirjoittava Satu Sjöholm on ammatiltaan liikuntatoimen ylitarkastaja ja jooga/meditaatio-ohjaaja. Blogissa yhdistyy virallinen ja epävirallinen maailma, jossa arvostetaan sekä tieteellistä tutkimusta, että yksilön omaa kokemusta. 

Siirry blogiin

Laura Ahola

Tästä lifestyleblogista löydät arkea, jossa liikutaan ja nautitaan ystävien kanssa hyvää ruokaa brunssien, dinnereiden ja illanistujaisten muodossa. Laura rakastaa kauniita vaatteita, loputonta täydellisen vaatekaapin tavoittelua sekä hienoja käsilaukkuja. Tämä blogi ei kuitenkaan ole vain kaunista pintaa, vaan myös elämän pienien ilojen fiilistelyä joista kuultaa hyvinvointi sekä hyvä olo sen kaikissa muodoissa.

Siirry blogiin

Liina Beth

Liina Beth - blogi on° gluteenitonta elämää, hyvinvointia, ekoilua, perhe-elämää ja uraa. Kaksikielisessä perheessä puhutaan miten sattuu ja syödään gluteenitonta ruokaa, välillä kokkaillaan tavallista ruokaa ja äiti tyytyy tonnikalaan ja raejuustoon.

Siirry blogiin

Mamma sijoittaa

Mamma sijoittaa -blogin takana on yhden lapsen äiti Emmi, joka innostui sijoittamisesta. Blogissa vilisevät sijoittamiseen ja rahaan liittyvät aiheet. Kirjoituksia Emmi höystää tietysti omilla kokemuksilla, tavoitteilla ja saavutuksilla, joita hän jakaa avoimesti. Tarkoitus on puhua avoimesti rahasta, sijoittamisesta ja kannustaa siihen myös muita. Positiivisuus, oppiminen ja avoimuus ovat blogin kantavia voimia. Tervetuloa lukemaan! 

Siirry blogiin

Mansikkapilvi

Mansikkapilvi blogissa pääset kurkistamaan siihen, mitä sairaanhoitajan työ pitää sisällään. Blogissa puhutaan ihmisen terveydestä kokonaisvaltaisesti ja mitä sairaanhoitajana työssä joutuu kohtaamaan. Vastapainoa työlle Mansikkapilvi-blogista löytää liikunnan, matkustelun ja hulluttelun parista. Noora Johanna rakastaa kesää, nauramista, koiraansa, miestään sekä elektronista musiikkia!

Siirry blogiin

Mari Valosaari

Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää, johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Aika näyttää säilyykö fitness into niin, että kisaaminen jatkuu. Nyt kahden lapsen äiti asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness-mutsin” silmin.

Siirry blogiin

Minulta teille

Ikuisena haaveilijana, syvästi analysoivana ja tatuoituna varhaismummona tunnettu Anu käsittelee lifestyleblogissaan aiheita arjesta juhlaan, silmäkulman pilkkeestä romahduksiin. Sydäntä lähellä olevia asioita ovat kehon ja mielen hyvinvointi sekä taide ja kulttuuri. Blogissa kirjoitellaan tavallisen nuoren naisen arjen lisäksi muun muassa DIY-projekteista, kosmetiikkajuttuja sekä kiinnostuksesta ekologista ja eettistä muotia kohtaan.

Siirry blogiin

Monna Treenaa

Monna treenaa -blogin takaa löytyy taaperon äiti, personal trainer, bloggaaja ja Vaikuttajamedian toinen omistaja. Monna kannustaa blogissaan lukijoitaan olemaan rohkeasti omanlaisiaan. Blogissa tartutaan asioihin positiivisuuden kautta ja motivoidaan lukijoita hyvinvointiin. Kantavia teemoja blogissa on äitiys, treeni ja hyvinvointi.

Siirry blogiin

My Project Is Me

Jenni on aikanaan perustanut bloginsa tukemaan omaa elämäntaparemonttiaan ja päässyt sen myötä jakamaan inspiraatiota myös muille. Hän haluaa tuoda esiin niin hyvinvointiin liittyvät jutut kuin oman perhearjen peruselementit ja selviytymisvinkit. Luettavaa löydät niin treenistä (tai treenaamattomuudesta) kuin ruokavaliosta ja lapsiperheen monipuolisesta arjesta sen kaikkine koukeroineen. Tarjolla vertaistukea ja inspiraatiota!

Siirry blogiin

New chapter by Nina

New chapter by Nina -blogia kirjoittelee 26-vuotias hallitseva Miss Helsinki Nina Kallio. Blogi pitääkin sisällään kaunistelematonta ja aitoa tekstiä niin misseydestä, kuin elämästä yleensäkin. Nina jakaa blogissaan ajatuksia rempseällä tyylillään ajankohtaisista aiheista, mutta mielen päällä vellovat mörötkin kuuluvat luonnollisesti elämään. Huumorilla höystetty blogi raottaa myös näköyhteyden missimaailman kulisseihin. Hyppää mukaan koukuttavaan seikkailuun!

Siirry blogiin

Nina ja minit

Arjesta nauttiva perheblogi. Nina arvostaa ruokaa, retkiä ja arjen kauniita hetkiä. Eniten harmittaa nukutusrumba ja sitruuna jälkiruoassa. Tässä blogissa jaetaan lukijoille tarinoita pienistä pojista ja asiaa kaikesta ihanan arkisesta.

Siirry blogiin

Ninnin energianurkkaus

Blogissa juttuja rustailee perheellinen, intohimoinen ja tavoitteellinen treenaaja, jolla takana useampi täydenmatkan triathlon ja lisää edessä! Ninnin Energianurkkaus tempaa mukaansa lukemaan vajaa nelikymppisen seinäjokisen triathlonistin treeneistä, elämästä ja innostuksesta lajiin.

Siirry blogiin

Outi Karita

Outi Karita on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin siivittämä, positiivissävytteinen ja elämänmakuinen blogi. Blogin takana on pienen lapsen äiti, lastentarhanopettaja ja tällä hetkellä hyvinkin aktiivinen kotiäiti. Blogi on elämää kaikilla mausteilla, syvällisistä pohdinnoista keveimpiin juttuihin, arkista perhe-elämää ja joskus juhlaakin.

Siirry blogiin

Palasia Arjestani

Palasia arjestani -blogin takana on Jonna, kohta 36-vuotias yhden lapsen äiti ja terveysalan ammattilainen Helsingistä. Jonnan suurena intohimona on treenaaminen, ruoka sekä käsityöt. Blogista löydät reseptejä, treenivinkkejä, erilaisia diy-juttuja, motivaatiota säästämiseen ja talousasioihin sekä ihan normaalia arkea. Jonna rakastaa myös kodin järjestämistä ja on hyvin kiinnostunut ekologisuudesta sekä oman arjen helpottamisesta.

Siirry blogiin

Paletilla

Blogin takaa löytyy kosmetologi & kosmetiikkamyyjä, joka tuntee mieletöntä materialismi onnellisuutta jokaisesta uudesta kosmetiikka purkista. Blogista löytyy erilaisia tuote-esittelyitä, tämän hetken kuumimpia puheenaiheita kauneudenhoitoalalla, meikkausta sekä kaikkea kauneuteen liittyvää kauneudenhoitoalan ammattilaisen näkökulmasta!

Siirry blogiin

Prime Life by Umppu

Suomen suurimpiin blogeihin kuuluvan Prime Life by Umppu -blogin takana on yrittäjä, vaimo ja kolmen lapsen äiti Ulla-Riitta Koskinen. Blogissa on aitoja kirjoituksia elämästä – iloineen ja suruineen sekä rehellisiä mielipiteitä, mitään kaunistelematta. 

Siirry blogiin

Ready Steady Flow

Blogin pääkirjoittaja, Emmi, on kolmen pojan äiti ja kokonaisvaltaisen hyvän olon sanansaattaja. Blogista voi lukea juttuja liittyen lapsiperhearkeen, aktiiviseen elämäntyyliin, mielenhallintaan ja napsia reseptejä herkullisiin ruokiin! Blogin epäsäännöllisempi kirjoittaja, perheen isä Ramon, avaa kirjoituksissaan tietämystään biohakkeroinnista ja nostaa esiin julkisuudessa vähemmän esillä olevia kysymyksiä liittyen terveyteen.

Siirry blogiin

Roosa Blom

Ekologiseen elämään keskittyvä blogi, jossa rennolla otteella etsitään kestävämpiä valintoja arkeen. Kirjoittaja on yrittäjä, äiti, bloggaaja ja asustesuunnittelija (Roosa B. -brändillä) ja työskennellyt koko ikänsä ekologisen ja eettisen muodin parissa. Blogi on likaisia kestovaippoja, itsetehtyä kosmetiikkaa, zero waste -elämää ja yrittäjäperheen tasapainoilua.

Siirry blogiin

Sanna Laitinen

Sanna on entinen maailmanmatkaaja ja fitnesskissa, nykyinen hyvistä ravintolaillallisista ja rauhallisesta laatuajasta nautiskeleva tuore äiti, joka uskoo hyvän olon ja tasapainoisten elämäntapojen kumpuavan ensisijaisesti omasta mielestä. Elämää värittää asuminen kahdessa kaupungissa, reissutyö sekä vastasyntynyt esikoisvauva, jonka kummatkin vanhemmat työskentelevät yrittäjinä.

Siirry blogiin

Saran kotikolo

Saran kotikolo on täynnä herkullisia erikoisruokavalioihin sopivia ruokaohjeita, perhe-elämää, lapsiarkea ja haaveilua. Keittiössä pyörivät Saran lisäksi joulukuussa 2018 syntynyt tytär ja tämän isä, sekä eläkeiässä oleva chihuahua Vilho. Tällä hetkellä Sara viettää hoitovapaata, leipoo keksejä aina kun ehtii ja toteuttaa intohimoaan kirjoittamiseen bloggaamalla kaikesta siitä, mikä pitää intohimoa yllä. 

Siirry blogiin

Teräsmutsi

TERÄSMUTSI -blogin näppäimistö naputtelee Henna Heikka, nuori liikunnasta ja omasta sekä muiden hyvinvoinnista kiinnostunut nuori äiti. Blogissa seurataan yrittäjäperheen elämää yhden suloisen pikkuprinsessan siivittämänä. Blogissa aiheina seikkailee hyvinvointi, teräksisen vauhdikas perhe-arki, liikunta sekä monet muut Teräsmutsia kiinnostavat aiheet. Tästä blogista ei vauhtia ja motivaatiota puutu!

Siirry blogiin

Tyttö Sinä Olet Vahva

Tyttö sinä olet vahva -blogin Minnasta on moneksi! Hän on entinen pitkän linjan kampaamoyrittäjä, fitnesskilpailija, Personal Trainer ja vasta valmistunut sairaanhoitaja-diakonissa. Blogin kantava teema on kokonaisvaltainen hyvinvointi, liikunnan ilo ja erilaiset elämäntapahtumat positiivisen ajattelun voimin. Minna matkustelee mielellään ja nauttii niin luksuksesta kuin arjen pienistä asioista.

Siirry blogiin

VillaNanna

VillaNanna on ompelublogi erilaisin maustein. Blogin takana on omalaatuinen +40 vuotias elämäntapahihhuli. Blogissa juttuja vaatteiden tuunauksesta - hävikkiruokaan. Mukana myös perinteisestä lifestyle kirjoituksia.

Siirry blogiin

Yhtä kuin

Yhtä kuin - blogin takaa löytyy kohta 28-vuotias Jane - taskuraketti jolla on aina kymmenen rautaa tulessa. Toivoton höpöttäjä ja kahviholisti. Jane häärää työkseen markkinointiassistenttina, valokuvaajana ja kolumnistina. Kahvia kuluu vaatimattomasti 100 litraa/pv. Hän tuskaileekin usein, miten elämässä on liian vähän tunteja, minuutteja, sekunteja. Aivan liikaa likaisia sukkia, villakoiria ja täysinäisiä kalenterisivuja. Blogissa halutaan nostaa jalustalle mm. kotimaan matkailua ja elämän pieniä suuria kysymyksiä. Mutta tärkeintä on pitää elämässä pilke silmäkulmassa. Aina.

Siirry blogiin