Hae

A Home Where It Snows

A Home Where It Snows- blogin takana on aloitteleva bloggaaja sekä ensirakentaja Hilla. Rakentamiseen ja tulevan kodin suunnitteluun perustuvassa blogissa käydään läpi vaihe vaiheelta kauniin kivitalon rakentamista Lappiin. Blogin myötä tutustut aidosti ennakkoluulottomaan sekä helposti lähestyttävään kirjoittajaan, hänen läheisiinsä sekä tapahtumarikkaaseen arkeen.

Siirry blogiin

Aino Mäkelä

Blogissa jutellaan hyvinvoinnista, ruoasta, arjen voimavaroista ja liikunnasta inspiroiden lukijaansa voimaan jatkossa entistä paremmin! Aktiivisen elämän keskellä myös rauhoitutaan metsässä ja pohdiskellaan elämän isoja kysymyksiä.

Siirry blogiin

Arjen suklaasuukkoja

Arjen suklaasuukkoja -blogin kirjoittaja on Suvi Maarit, kaunista oloa, unelmointia ja äitinä olemista rakastava 38-vuotias nainen Espoosta. Arjen suklaasuukkoja -blogi on pienen Luca -pojan äidin aitoa elämää ruuhkavuosien keskellä. Aamuisia halihetkiä, pikkujalkojen töpsyttelyä, kikattelua peiton alla sekä vanhemmuuden onnea ja sen tuomia haasteita. Tehdään tutkimusretkiä niin lähelle kuin maailman ääriin sekä nautitaan kauneudenhoidosta erityisesti luonnonkosmetiikan maailmassa.

Siirry blogiin

Carita Toronen

Carita on kolmekymppinen vaimo ja kahden pienen tytön äiti. Lifestyle painotteisessa blogissa pääset myötäelämään ruuhkavuosia, kasvukipuja äitinä ja tutustumaan yrittäjänä työskentelevän uraäidin arkeen. Tässä blogissa inspiroidutaan niin reseptien, sisustamisen kuin kauneuden parissa.

Siirry blogiin

Colour Outside the Lines

Colour Outside the Lines-blogia kirjoittaa Susanna, uusperheen ikuisesti vauvakuumeileva äiti, joka rakastaa kirjoja, vaatteita, kirpputoreja ja ruokaa. Uusperheeseen kuuluu Susannan lisäksi pelikonsoleita keräilevä mies ja kolme tytärtä. Sisimmiltään Susanna on tosielämän Disney-prinsessa, joka suunnittelee Pieni Merenneito-teemahäitä vuodelle 2022 ja haaveilee häämatkasta Walt Disney Worldiin. 

Siirry blogiin

Diiskuneiti

Diiskuneiti blogin takaa löytyy kolmekymppinen keskustan vilinästä maalaismaisemiin muuttanut ikuinen unelmoija. Tässä lifestylen maailmaan uppoutuvassa blogissa herkutellaan gluteenittomilla resepteillä, meikataan, Muumeillaan, matkustellaan ja nautitaan elämästä. Hyppää Diiskuneidin mukaan hakemaan hyvää fiilistä ja inspiraatiota ihan tavalliseen arkeen ja elämään.

Siirry blogiin

Fit Fat Mama

Pikku-Myyksi monesti kutsuttu kahden lapsen positiivinen äiti, joka elää aktiivista arkea ilman liikaa nipotusta. Blogista löydät vertaistukea vanhemmuuteen, helppoja treenivinkkejä ilman pelkkiä kuntosali pylly-belfietä ja aitoa arkea ilman liikaa täydellisyyttä omaa itseäsi unohtamatta.

Siirry blogiin

Fundamental

Fundamental blogin takaa löytyy kotiseuturakas psykologi ja psykoterapeuttikoulutettava Linda. Blogi tarjoaa psykologiaan ja hyvinvointiin liittyvää tutkittua tietoa sovitettuna arjen käytänteisiin inhimillisellä otteella. Blogissa vilahtavat myös koti- ja perheellistymispohdinnat, sekä aktiivisen matkailun ja kestävän kulutuksen pyrkimysten kanssa tasapainoilu.

Siirry blogiin

Gaalanainen

Gaalanainen blogia kirjoittaa Emilia, joka on yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija sekä kolmen lapsen äiti. Blogin puolella liikutaankin kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Tarkastellaan ja pohditaan intohimojani ihmisiä, ilmiöitä ja hyvinvointia. Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken keskellä, jota elämäksikin kutsutaan.

Siirry blogiin

Hannamaria

Nuori aikuinen puhuu kauneudesta, ketogeenisestä ruokavaliosta, plussamuodista ja painonpudotuksesta. Pilke silmäkulmassa, tottakai! Hannan päivätyö on markkinoinnin & brändinhallinnan parissa, freelancerin työt koostuu graafisesta suunnittelusta, valokuvauksesta, sisällöntuotannosta ja konseptisuunnittelusta. Blogi on täynnä väriä, innostumista ja pilke silmäkulmassa tuotettua sisältöä, joka ei rajoitu vain tekstiin ja kuviin.

Siirry blogiin

Henriikka Johanna

Henriikka Johanna on oman elämäntapamuutoksen kautta hyvinvoinnista innostunut ravintovalmentaja sekä tuleva personal trainer. Blogissa käsitellään monipuolisesti elämäntapamuutosta sen kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Tavoitteena innostaa, inspiroida ja motivoida muita voimaan paremmin. 

Siirry blogiin

Hiljaila

Hiljaila blogin takaa häärää Raakel, kolmekymppinen töölöläistynyt turkulainen mutsi, joka somettaa huumorilla ja kasvattaa rennosti esikoistaan. Blogin kirjakielen on korvannut sekoitus stadinturkua, mille et löydä apua Google-kääntäjästä. Kuvissa häärää niin partasuinen miekkonen (keneltä muuten odotetaan alianssi-sormusta nimettömään, kokoa 16,5 jos unohtuu), Hilja-tytär sekä kaksi leijonakoiraa. 

Siirry blogiin

Inka Nitta

Inka Nitta -blogin Inka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pyöriä blogimaailmassa jo kymmenen vuotta. Blogin pääaiheina on muoti & kauneus. Pääaiheiden lisäksi blogista löydät postauksia liittyen oman rivitaloasunnon sisustamiseen, ulkoiluun ja retkeilyyn siperianhuskyn kanssa sekä muuta rentoa hömppää, ajankohtaisia ja syvällisiä aiheita unohtamatta.

Siirry blogiin

Jennyfer

Jennyfer on blogi äidin ja pojan kokonaisvaltaisesta elämästä. Blogissa ollaan eletty lapsettomuustuomion jälkeinen yllätysraskaus, synnytys, vauvan ensimmäiset kuukaudet ja painittu raskauskilojen kanssa. Blogissa viihdytään kotoillen, sisustaen, huonekasveihin hurahtaen, DIY juttuja tehden sekä hellan ääressä erilaisia pastareseptejä kokeillen. Jenni ja Noel mökkeilevät, rakastavat liikkua luonnossa ja haaveilevat uudesta kodista sekä akvaariosta.

Siirry blogiin

Johanna Tähtinen

Blogin takaa löytyy Johanna, kahden pienen prinsessan tehomama ja kauneusalan yrittäjä ja moniosaaja. Johanna inspiroi somessaan huikealla -35 kg elämäntapamuutoksella sekä kisaa tällä hetkellä Wellnessmalli 2020 kisan finaalikymmenikössä. Täältä hyvinvointipainotteisesta lifestyle blogista löydät juttua kauneudesta, sisustamisesta ja miten hyvinvoinnista pidetään huolta kiireisen yrittäjäarjen keskellä.

Siirry blogiin

Johanna Tolppola

Johanna Tolppola -blogin takana on kahvia ja kauniita asioita rakastava uraäiti, jonka paheena on ysärimusiikki ja avaamista kaipaava sarkasmi. Johanna on pienen pojan äiti, entinen kilpaurheilija ja yksi Vaikuttajamedian perustajista. Blogista löydät kirjoituksia uraäidin arjesta, perhe-elämästä ja markkinoinnin trendeistä. Johanna jakaa usein myös monipuolisia somevinkkejä. Positiivinen elämänasenne ja pilke silmäkulmassa antavat myös oman säväyksen Johannan kirjoituksille. (Blogi kantoi ennen nimeä JohanOnFitness)

Siirry blogiin

Juoksujalkaa

Juoksujalkaa-blogissa paiskaavat kättä hyvinvointi, kauneus, liikunta, treenit, äitiys, perhe ja työ – unohtamatta tietenkään varusteita ja sporttityyliä, jotka ovat olleet blogin kantava teema sen perustamisesta saakka. Juoksujalkaa on kirjoituksia sporttisesta, menevästä ja aktiivisesta elämäntavasta, jota vauhdittavat elokuussa 2016 syntynyt poika ja syyskuussa 2019 syntynyt tyttövauva.

Siirry blogiin

Katri Gruner

Katrin blogi kertoo äitiydestä, naisen elämästä, yrittäjyydestä ja oman onnellisuuden rakentamisesta. Katri on idealisti ja unelmoija, jolla suunnitelmat eivät jää vain pöytälaatikkoon. Aitous ja motivointi ovat tämän blogin kaksi tärkeintä sanomaa.

Siirry blogiin

Kutsu vapauteen

Kutsu vapauteen -blogi pursuaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveellisiä ruokaohjeita, jooga- ja meditaatioharjoituksia, kauneutta, käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria ja välillä syvällisempiä pohdintoja aiheista, joista usein vaietaan. Blogissa yhdistyy virallinen ja epävirallinen maailma, jossa arvostetaan sekä tieteellistä tutkimusta, että yksilön omaa kokemusta. 

Siirry blogiin

Laura Ahola

Tästä lifestyleblogista löydät arkea, jossa liikutaan ja nautitaan ystävien kanssa hyvää ruokaa brunssien, dinnereiden ja illanistujaisten muodossa. Laura rakastaa kauniita vaatteita, loputonta täydellisen vaatekaapin tavoittelua sekä hienoja käsilaukkuja. Tämä blogi ei kuitenkaan ole vain kaunista pintaa, vaan myös elämän pienien ilojen fiilistelyä joista kuultaa hyvinvointi sekä hyvä olo sen kaikissa muodoissa.

Siirry blogiin

Love Beyond Words

Love Beyond Words on aito perhe- ja lifestyleblogi, jota kirjoitetaan suurella sydämellä. Blogin takaa löytyy 30-vuotias Maria, jonka intohimona on lastenvaatteet, hyvä ruoka, luonnonläheiset sisustusideat sekä diy-puuhastelut. Paheena liiallinen herkuttelu ja hetkittäinen kiukuttelu. Ruuhkavuosia vauhdittaa aviomies ja kaksi valloittavaa minityyppiä.

Siirry blogiin

Mansikkapilvi

Mansikkapilvi blogissa pääset kurkistamaan siihen, mitä sairaanhoitajan työ pitää sisällään. Blogissa puhutaan ihmisen terveydestä kokonaisvaltaisesti ja mitä sairaanhoitajana työssä joutuu kohtaamaan. Vastapainoa työlle Mansikkapilvi-blogista löytää liikunnan, matkustelun ja hulluttelun parista. Noora Johanna rakastaa kesää, nauramista, koiraansa, miestään sekä elektronista musiikkia!

Siirry blogiin

Mari Korpela

Mari Korpela on tuore yrittäjä ja monitoiminainen sekä kehorauhan puolestapuhuja. Mari kirjoittaa blogissaan mm. ulkonäköpaineista, itsekritiikistä, miellyttämisestä ja häpeästä, ja rohkaisee omalla tarinallaan ihmisiä arvostamaan itseään ja kehojaan, ja elämään oman näköistä, ihanaa elämää. Marin blogissa pääset myös seuraamaan tuoretta yrittäjyyttä ja näkemään Marin työtä, eli piirrettyjä ihmiskehoja ja tarinoita kehojen takana.

Siirry blogiin

Mari Valosaari

Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää, johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Aika näyttää säilyykö fitness into niin, että kisaaminen jatkuu. Nyt kahden lapsen äiti asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness-mutsin” silmin.

Siirry blogiin

Metallisydän

Metallisydän on kuntosali-addikti, fitness-bloggari, isä ja supersankari. Metallisydän-blogista löytyy huumorin sävyttämiä kirjoituksia treenistä, ruuasta, lisäravinteista ja elämästä yleensäkin. Perhe-elämä ja isyys ovat vahvasti mukana blogissa, jossa treenataan kovaa ja vietetään paljon aikaa perheen kanssa.

Siirry blogiin

Minis with Style

Minis With Style -blogin takana on Jannina, kahden lapsen äiti, vaimo ja anestesiahoitaja. Jannina on toiminut päätyönsä ohessa myös lastenvaateyrittäjänä. Blogi on lähtenyt liikkeelle rakkaudesta lastenvaatteisiin, ompelemiseen ja kankaisiin. Mukana vahvasti kulkee myös perhe ja lifestyle. Elämää ja ekoilua vuorotöiden huiskeessa, unohtamatta luovaa hulluutta.

Siirry blogiin

Minulta teille

Anu käsittelee lifestyleblogissaan aiheita arjesta juhlaan, silmäkulman pilkkeestä romahduksiin. Blogissa kirjoitellaan tavallisen arjen lisäksi muun muassa kiinnostuksesta ekologista ja eettistä muotia kohtaan, kosmetiikkajuttuja sekä pohditaan ihmisyyttä.

Siirry blogiin

Mirva Emilia

Mirva Emilia -blogin takana on onnelliseen ja kiireettömään elämään kannustava kahden lapsen äiti. Maalla asuva Mirva rakastaa pitkiä metsälenkkejä, perhe-arkea, rauhoittumista ja hyvää ruokaa. Blogissa jutellaan suolistosairaudesta ja sen tuomista haasteista. Pohditaan, kuinka saavutetaan onnellinen ja kiireetön elämä ja opetellaan rakastamaan itseä entistä enemmän. Blogissa unelmoidaan ja kannustetaan menemään niitä kohti.

Siirry blogiin

Monna Treenaa

Monna Pursiainen on äiti, yksityisyrittäjä, hyvinvointialan ammattilainen, somekouluttaja ja Vaikuttajamedian toinen omistaja. Monna tarttuu asioihin positiivisuuden kautta ja haluaa motivoida ihmisiä hyvinvointiin hyvällä mielellä. Liikunta-alalla hän on ollut töissä pian 20 vuotta. Maalaisjärki ja keskitie on Monnan lempisanoja monessa asiassa! Monna rakastaa karkkia ja treenaamista! Tasapaino kaikessa on hänelle tärkeää. Kantavia teemoja blogissa on äitiys, treeni ja hyvinvointi.

Siirry blogiin

Mustavalkoista

Mustavalkoista on hyväntuulinen blogi pienistä, kauniista asioista ja hetkistä, jota kirjoittelee kolmekymppinen neljän lapsen äiti Emmi. Blogissa tasapainoillaan uusperheen arjen ja korkeakouluopintojen välillä, sekä kurkotetaan rohkeasti kohti unelmia. Mustavalkoista -blogi tarjoaa myös inspiraatiota sisustamiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin.

Siirry blogiin

My Project Is Me

Jenni on aikanaan perustanut bloginsa tukemaan omaa elämäntaparemonttiaan ja päässyt sen myötä jakamaan inspiraatiota myös muille. Hän haluaa tuoda esiin niin hyvinvointiin liittyvät jutut kuin oman perhearjen peruselementit ja selviytymisvinkit. Luettavaa löydät niin treenistä (tai treenaamattomuudesta) kuin ruokavaliosta ja lapsiperheen monipuolisesta arjesta sen kaikkine koukeroineen. Tarjolla vertaistukea ja inspiraatiota!

Siirry blogiin

New chapter by Nina

New chapter by Nina -blogia kirjoittelee 26-vuotias hallitseva Miss Helsinki Nina Kallio. Blogi pitääkin sisällään kaunistelematonta ja aitoa tekstiä niin misseydestä, kuin elämästä yleensäkin. Nina jakaa blogissaan ajatuksia rempseällä tyylillään ajankohtaisista aiheista, mutta mielen päällä vellovat mörötkin kuuluvat luonnollisesti elämään. Huumorilla höystetty blogi raottaa myös näköyhteyden missimaailman kulisseihin. Hyppää mukaan koukuttavaan seikkailuun!

Siirry blogiin

Nina ja minit

Arjesta nauttiva perheblogi. Nina arvostaa ruokaa, retkiä ja arjen kauniita hetkiä. Eniten harmittaa nukutusrumba ja sitruuna jälkiruoassa. Tässä blogissa jaetaan lukijoille tarinoita pienistä pojista ja asiaa kaikesta ihanan arkisesta.

Siirry blogiin

Ninnin energianurkkaus

Blogissa juttuja rustailee perheellinen, intohimoinen ja tavoitteellinen treenaaja, jolla takana useampi täydenmatkan triathlon ja lisää edessä! Ninnin Energianurkkaus tempaa mukaansa lukemaan vajaa nelikymppisen seinäjokisen triathlonistin treeneistä, elämästä ja innostuksesta lajiin.

Siirry blogiin

Outi Karita

Outi Karita on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin siivittämä, positiivissävytteinen ja elämänmakuinen blogi. Blogin takana on pienen lapsen äiti, lastentarhanopettaja ja tällä hetkellä hyvinkin aktiivinen kotiäiti. Blogi on elämää kaikilla mausteilla, syvällisistä pohdinnoista keveimpiin juttuihin, arkista perhe-elämää ja joskus juhlaakin.

Siirry blogiin

Palasia Arjestani

Palasia arjestani -blogin takana on Jonna, kohta 36-vuotias yhden lapsen äiti ja terveysalan ammattilainen Helsingistä. Jonnan suurena intohimona on treenaaminen, ruoka sekä käsityöt. Blogista löydät reseptejä, treenivinkkejä, erilaisia diy-juttuja, motivaatiota säästämiseen ja talousasioihin sekä ihan normaalia arkea. Jonna rakastaa myös kodin järjestämistä ja on hyvin kiinnostunut ekologisuudesta sekä oman arjen helpottamisesta.

Siirry blogiin

Paletilla

Blogin takaa löytyy kosmetologi & kosmetiikkamyyjä, joka tuntee mieletöntä materialismi onnellisuutta jokaisesta uudesta kosmetiikka purkista. Blogista löytyy erilaisia tuote-esittelyitä, tämän hetken kuumimpia puheenaiheita kauneudenhoitoalalla, meikkausta sekä kaikkea kauneuteen liittyvää kauneudenhoitoalan ammattilaisen näkökulmasta!

Siirry blogiin

Pinkit korkokengät

Pinkit korkokengät blogia kirjoittaa värikkäänä persoonana tunnettu Maiju. Bloggaaja on vahvan itsetunnon omaava yli 50-vuotias nainen. Maiju on keliaakikkojen äänitorvi ja tekee sillä saralla paljon kehitystyötä. Positiivinen elämänasenne avaa mahdollisuuden nähdä pienetkin kauniit asiat elämässä ja niistä sitten blogissa kirjoitellaan pilke silmäkulmassa. Bloggausta takana jo liki 15 vuotta. Mottona on, että kaikista asioista voidaan puhua, mutta tehdään se rakentavasti.

Siirry blogiin

Prime Life by Umppu

Suomen suurimpiin blogeihin kuuluvan Prime Life by Umppu -blogin takana on yrittäjä, vaimo ja kolmen lapsen äiti Ulla-Riitta Koskinen. Blogissa on aitoja kirjoituksia elämästä – iloineen ja suruineen sekä rehellisiä mielipiteitä, mitään kaunistelematta. 

Siirry blogiin

Puhu rakkaudesta

Puhetta rakkaudesta on keino meille kaikille antautua ihmisyyteen ja rakkauteen liittyviin teemoihin. Tekstiä tuottaa hyvinvointialan ammattilainen, nuori nainen Krista Kohonen, jonka tarkoitus on puhua aidosti ja avoimesti esimerkiksi parisuhteista, itsetunnosta, seksistä, eroista, kehosuhteesta, deittailusta, itsensä ja elämän arvostamisesta... niin omista kokemuksista ja joskus myös hyvin ammatillisesti. Tämä blogi oivalluttaa ja inspiroi just sua näissä asioissa, sun henkilökohtaisella matkalla. 

Siirry blogiin

Purkkisirkus

Purkkisirkus-blogin takana on kolmekymppinen kosmetiikkaan ja erityisesti ihonhoitoon hurahtanut Sonja. Blogissa näkyy kosmetiikkaa laidasta laitaan ja erityisesti korealainen kosmetiikkaa on vienyt Sonjan sydämen. Purkkisirkus on ihonhoitoparatiisi ja kosmetiikkaintoilijan purkkishow. Täältä löydät inspiraatiota ihonhoitoon sekä kuulet kosmetiikan uusista tuulista.

Siirry blogiin

Ready Steady Flow

Blogin pääkirjoittaja, Emmi, on kolmen pojan äiti ja kokonaisvaltaisen hyvän olon sanansaattaja. Blogista voi lukea juttuja liittyen lapsiperhearkeen, aktiiviseen elämäntyyliin, mielenhallintaan ja napsia reseptejä herkullisiin ruokiin! Blogin epäsäännöllisempi kirjoittaja, perheen isä Ramon, avaa kirjoituksissaan tietämystään biohakkeroinnista ja nostaa esiin julkisuudessa vähemmän esillä olevia kysymyksiä liittyen terveyteen.

Siirry blogiin

Riia Koivisto

Riia Koivisto on monitoiminainen, joka työskentelee päivät meikkien, hiusten ja kukkien parissa. Yli 25 vuotta alalla toiminut Riia on pitkän linjan luotettava kauneuden ammattilainen. Vuosien varrelta hänet tunnetaan erityisesti meikkaaja-kampaajana, mutta enemmän ja enemmän hän työskentelee nykyään myös kukkien parissa. Riian intohimona on tyyli, ruoka, kauneus ja kukat. Instassa ja blogissa pääset tutustumaan Riian suosikki kosmetiikkatuotteisiin, oppimaan kukkien hoidon saloja, tekemään helppoa ruokaa koko perheelle ruokaa ja fiilistelemään niitä näitä.

Siirry blogiin

Roosa Blom

Ekologiseen elämään keskittyvä blogi, jossa rennolla otteella etsitään kestävämpiä valintoja arkeen. Kirjoittaja on yrittäjä, äiti, bloggaaja ja asustesuunnittelija (Roosa B. -brändillä) ja työskennellyt koko ikänsä ekologisen ja eettisen muodin parissa. Blogi on likaisia kestovaippoja, itsetehtyä kosmetiikkaa, zero waste -elämää ja yrittäjäperheen tasapainoilua.

Siirry blogiin

Rosa Camilla

Blogin takana hääräilevä Rosa tituleeraa itseään ikuiseksi haaveilijaksi, kosmetiikkahamstraajaksi ja hulluksi kissanaiseksi. Juttua löytyy aina laidasta laitaan, mutta erityisen vahvasti blogissa näkyvät kirjoittajan intohimoinen suhde kahviin, matkustamiseeen, kosmetiikkaan ja hyviin kirjoihin. Fiilistellään elämää, sen pieniä iloja ja suuria saavutuksia, mutta pysähdytään pohtimaan myös omaa hyvinvointia - eikä oteta elämää aina niin vakavasti. Kyllä jokaisen naisen pitää kantaa ainakin viittä huulipunaa käsilaukussaan pahan päivän varalta, vai mitä?

Siirry blogiin

Sanna Laitinen

Sanna on entinen maailmanmatkaaja ja fitnesskissa, nykyinen hyvistä ravintolaillallisista ja rauhallisesta laatuajasta nautiskeleva tuore äiti, joka uskoo hyvän olon ja tasapainoisten elämäntapojen kumpuavan ensisijaisesti omasta mielestä. Elämää värittää asuminen kahdessa kaupungissa, reissutyö sekä vastasyntynyt esikoisvauva, jonka kummatkin vanhemmat työskentelevät yrittäjinä.

Siirry blogiin

Saran kotikolo

Saran kotikolo on täynnä herkullisia erikoisruokavalioihin sopivia ruokaohjeita, perhe-elämää, lapsiarkea ja haaveilua. Keittiössä pyörivät Saran lisäksi joulukuussa 2018 syntynyt tytär ja tämän isä, sekä eläkeiässä oleva chihuahua Vilho. Tällä hetkellä Sara viettää hoitovapaata, leipoo keksejä aina kun ehtii ja toteuttaa intohimoaan kirjoittamiseen bloggaamalla kaikesta siitä, mikä pitää intohimoa yllä. 

Siirry blogiin

Sarkasmia ja shampanjaa

Riina on jetset-mimmi vangittuna pakilalaisen perheenäidin vartaloon. Hän harrastaa joogaa, luomusamppanjoita sekä supersankarielokuvia ja arvostaa ihmisiä, jotka seuraavat unelmiaan. Hän ei voi sietää vätyksiä, korianteria tai huumorintajuttomuutta. Hänen mielestään mutsitkin saavat käydä töissä ja harrastuksissa tai varata hotellihuoneen vain itselleen. Blogissa on ajatuksia työelämästä ja äitiydestä sekä elämäntyyliä ilman tyylitajua.

Siirry blogiin

Teräsmutsi

TERÄSMUTSI -blogin näppäimistö naputtelee Henna Heikka, nuori liikunnasta ja omasta sekä muiden hyvinvoinnista kiinnostunut nuori äiti. Blogissa seurataan yrittäjäperheen elämää yhden suloisen pikkuprinsessan siivittämänä. Blogissa aiheina seikkailee hyvinvointi, teräksisen vauhdikas perhe-arki, liikunta sekä monet muut Teräsmutsia kiinnostavat aiheet. Tästä blogista ei vauhtia ja motivaatiota puutu!

Siirry blogiin

Tiluksilla

Tiluksilla blogin takana häärii 39-vuotias Helsingin kasvatti, joka toteuttaa unelmaansa maaseudulla keskellä monimuotoista eläinlaumaa. Poliisin maiharit vaihtuivat kuraisiin kumisaappaisiin ja kaupungin valot luonnon omaan teatteriin. Uusi elämä emäntänä ja äitinä yhdessä 70 eläinystävän ja isännän kanssa on kaikissa tunneskaaloissaan rikastuttava, eikä yksikään päivä tilalla ole samanlainen. Somessa Tiluksilla tilan eläinten hyvän mielen tarinoita seuraa jo yli 100 000 ihmistä.

Siirry blogiin

Tyttö Sinä Olet Vahva

Tyttö sinä olet vahva -blogin Minnasta on moneksi! Hän on entinen pitkän linjan kampaamoyrittäjä, fitnesskilpailija, Personal Trainer ja vasta valmistunut sairaanhoitaja-diakonissa. Blogin kantava teema on kokonaisvaltainen hyvinvointi, liikunnan ilo ja erilaiset elämäntapahtumat positiivisen ajattelun voimin. Minna matkustelee mielellään ja nauttii niin luksuksesta kuin arjen pienistä asioista.

Siirry blogiin

VillaNanna

VillaNanna on ompelublogi erilaisin maustein. Blogin takana on omalaatuinen +40 vuotias elämäntapahihhuli. Blogissa juttuja vaatteiden tuunauksesta - hävikkiruokaan. Mukana myös perinteisestä lifestyle kirjoituksia.

Siirry blogiin

Yhtä kuin

Yhtä kuin - blogin takaa löytyy kohta 28-vuotias Jane - taskuraketti jolla on aina kymmenen rautaa tulessa. Toivoton höpöttäjä ja kahviholisti. Jane häärää työkseen markkinointiassistenttina, valokuvaajana ja kolumnistina. Kahvia kuluu vaatimattomasti 100 litraa/pv. Hän tuskaileekin usein, miten elämässä on liian vähän tunteja, minuutteja, sekunteja. Aivan liikaa likaisia sukkia, villakoiria ja täysinäisiä kalenterisivuja. Blogissa halutaan nostaa jalustalle mm. kotimaan matkailua ja elämän pieniä suuria kysymyksiä. Mutta tärkeintä on pitää elämässä pilke silmäkulmassa. Aina.

Siirry blogiin