Hae

100 yötä kesään

100 yötä kesään on arjen kipuihin ja iloihin keskittyvä, taaperon äidin blogi. Emma huolehtii työkseen muiden ihmisten henkisestä hyvinvoinnista ja vapaa-ajalla yrittää pitää huolta myös omastaan. Hän rakastaa kauneudenhoitoa ja sisustamista, mutta vihaa pimeitä aamuja sekä pyykkivuoria. Blogissa pääset seuraamaan elämää joka on sopiva sekoitus arkea ja juhlaa.

Siirry blogiin

Aino Mäkelä

Blogissa jutellaan hyvinvoinnista, ruoasta, arjen voimavaroista ja liikunnasta inspiroiden lukijaansa voimaan jatkossa entistä paremmin! Aktiivisen elämän keskellä myös rauhoitutaan metsässä ja pohdiskellaan elämän isoja kysymyksiä.

Siirry blogiin

Aurora Renvall

Aurora, eli Aku, nauttii erityisesti aamupaloista ja Netflixistä. Perheeseen kuuluu aviomies, kaksi koiraa ja hevonen. Hän opiskelee tällä hetkellä Haaga-Heliassa ja Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa. Blogi keskittyy elämään eläinten kanssa, koirien luonnonmukaiseen ruokintaan ja koulutukseen.

Siirry blogiin

Carita Pesonen

Blogia kirjoittaa lähemmäs kolmekymppinen yrittäjänä työskentelevä kahden pienen tytön äiti. Arkisia ajatuksia, syvällisempiä pohdintoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Blogi joka on täynnä rakkautta tasapainoiseen perhe-elämään.

Siirry blogiin

Chandelierhome

Chandelierhome blogin takana on Meiju, sisustamiseen hurahtanut neito maaseudulta Pohjois-Savosta, jonka omaa 90-luvun taloa modernisoidaan pikkuhiljaa tähän päivään. Blogissa pääset seuraamaan ihan tavallista arkea jossa sisustuksen lisäksi innostutaan jokaisesta vuodenajasta, tuplajuustopizzasta ja viineistä, elämän oivalluksista, villasukkien neulomisesta, uusista asioista ja pitkistä lenkeistä villakoirien kanssa.

Siirry blogiin

Everfit

Hyväntuulinen, toisinaan sarkasmiin ja puujalkavitseihin syyllistyvä hyvinvointiblogi, jonka teemat kietoutuvat tiiviisti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen ympärille. Aatosten ja paatosten takana sulkakynäänsä heiluttaa ruoka-annoksiaan valokuvaava, samppanjaa, jazzia sekä Antti Holman Kauheimpia runoja rakastava fysioterapeutti ja valmentaja.

Siirry blogiin

Fundamental

Fundamentialin takaa löytyvät sisarukset Linda ja Inkeri. Linda on psykologi ja psykoterapeuttikoulutettava, Inkeri lääketieteen opiskelija ja koulutettu joogaohjaaja, painotuksenaan ilmajoogan ohjaaminen. Blogin keskiössä ovat mielenterveyteen ja fyysiseen terveyteen liittyvät ilmiöt ja teemat, joihin liittyvää tutkittua tietoa sisarukset sovittavat arjen käytänteisiin inhimillisellä otteella.

Siirry blogiin

Hannamaria

Markkinointia ja brändinhallintaa opiskeleva Hanna kirjoittaa blogissaan kosmetiikasta, kauneudesta ja korkeakouluopiskeijan elämästä valopilkkuineen sekä haasteineen. Blogi on täynnä väriä, innostumista ja pilke silmäkulmassa tuotettua sisältöä, joka ei rajoitu vain tekstiin ja kuviin. Hannan tämänhetkinen unelma on olla varsinainen kosmetiikan tietopankki; mikä on sinun?

Siirry blogiin

Inka Nitta

Inka Nitta -blogin Inka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pyöriä blogimaailmassa jo kymmenen vuotta. Blogin pääaiheina on muoti & kauneus. Pääaiheiden lisäksi blogista löydät postauksia liittyen oman rivitaloasunnon sisustamiseen, ulkoiluun ja retkeilyyn siperianhuskyn kanssa sekä muuta rentoa hömppää, ajankohtaisia ja syvällisiä aiheita unohtamatta.

Siirry blogiin

JohanOnFitness

JohanOnFitness-blogin Johanna on pienen pojan äiti, entinen kilpaurheilija ja yksi Vaikuttajamedian perustajista. Blogin pääteemoina on äitiys, hyvinvointi ja urheilu, mutta blogista löytyy kirjoituksia myös kauneudesta, lasten muodista sekä aidosta elämästä. Aktiivisena äitinä Johanna kannustaa lukijoitaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Positiivinen elämänasenne ja pilke silmäkulmassa antavat myös oman säväyksen Johannan kirjoituksille.

Siirry blogiin

Juoksujalkaa

Juoksujalkaa-blogissa paiskaavat kättä liikunta, juoksu, perhe ja kokonaisvaltainen hyvä olo – unohtamatta tietenkään varusteita ja sporttityyliä. Tämä ei ole pelkästään juoksublogi vaan kirjoituksia sporttisesta, menevästä ja aktiivisesta elämäntavasta jo vuodesta 2011. Lenkkien lisäksi Laura viilettää juoksujalkaa elokuussa 2016 syntyneen pojan perässä.

Siirry blogiin

Laura Ahola

Tästä lifestyleblogista löydät arkea, jossa liikutaan ja nautitaan ystävien kanssa hyvää ruokaa brunssien, dinnereiden ja illanistujaisten muodossa. Laura rakastaa kauniita vaatteita, loputonta täydellisen vaatekaapin tavoittelua sekä hienoja käsilaukkuja. Tämä blogi ei kuitenkaan ole vain kaunista pintaa, vaan myös elämän pienien ilojen fiilistelyä joista kuultaa hyvinvointi sekä hyvä olo sen kaikissa muodoissa.

Siirry blogiin

Mama Lina

Mama Lina - blogi on° gluteenitonta elämää, hyvinvointia, ekoilua, perhe-elämää ja uraa. Kaksikielisessä perheessä puhutaan miten sattuu ja syödään gluteenitonta ruokaa, välillä kokkaillaan tavallista ruokaa ja äiti tyytyy tonnikalaan ja raejuustoon.

Siirry blogiin

My Project Is Me

Jenni on aikanaan perustanut bloginsa tukemaan omaa elämäntaparemonttiaan ja päässyt sen myötä jakamaan inspiraatiota myös muille. Hän haluaa tuoda esiin niin hyvinvointiin liittyvät jutut kuin oman perhearjen peruselementit ja selviytymisvinkit. Luettavaa löydät niin treenistä (tai treenaamattomuudesta) kuin ruokavaliosta ja lapsiperheen monipuolisesta arjesta sen kaikkine koukeroineen. Tarjolla vertaistukea ja inspiraatiota!

Siirry blogiin

Ninnin energianurkkaus

Blogissa juttuja rustailee perheellinen, intohimoinen ja tavoitteellinen treenaaja, jolla takana useampi täydenmatkan triathlon ja lisää edessä! Ninnin Energianurkkaus tempaa mukaansa lukemaan vajaa nelikymppisen seinäjokisen triathlonistin treeneistä, elämästä ja innostuksesta lajiin.

Siirry blogiin

Paletilla

Blogin takaa löytyy kosmetologi & kosmetiikkamyyjä, joka tuntee mieletöntä materialismi onnellisuutta jokaisesta uudesta kosmetiikka purkista. Blogista löytyy erilaisia tuote-esittelyitä, tämän hetken kuumimpia puheenaiheita kauneudenhoitoalalla, meikkausta sekä kaikkea kauneuteen liittyvää kauneudenhoitoalan ammattilaisen näkökulmasta!

Siirry blogiin

Queen of Eve

Queen of Eve -blogin takana on Eve, joka on toinen Vaikuttajamedian perustajista. Blogissa pääset seuraamaan helsinkiläisen plus size naisen elämää aina kevyestä hömpästä syvällisiin aatoksiin. Täällä puhutaan mm. sinkkuilusta ja ihmissuhteista sekä kauneudesta ja hyvinvoinnista, ajankohtaisia asioita ja mielipiteitä unohtamatta. Hyppää mukaan seuraamaan Even elämää ylä- ja alamäkineen kun tunteet räiskyy aidoimmillaan!

Siirry blogiin

Ready Steady Flow

Blogin pääkirjoittaja, Emmi, on kolmen pojan äiti ja kokonaisvaltaisen hyvän olon sanansaattaja. Blogista voi lukea juttuja liittyen lapsiperhearkeen, aktiiviseen elämäntyyliin, mielenhallintaan ja napsia reseptejä herkullisiin ruokiin! Blogin epäsäännöllisempi kirjoittaja, perheen isä Ramon, avaa kirjoituksissaan tietämystään biohakkeroinnista ja nostaa esiin julkisuudessa vähemmän esillä olevia kysymyksiä liittyen terveyteen.

Siirry blogiin

Roosa Blom

Pullantuoksuista perhearkea. No ei todellakaan! Likaisia kestovaippoja, itsetehtyä kosmetiikkaa, zero waste -elämää ja yrittäjäperheen tasapainoilua. Ekologiseen elämään keskittyvä blogi, jonka kirjoittaja on yrittäjä-äiti, bloggaaja ja asustesuunnittelija omalla brändillään Roosa B.

Siirry blogiin

Sanna Laitinen

Sanna on entinen maailmanmatkaaja ja fitnesskissa, nykyinen hyvistä ravintolaillallisista ja rauhallisesta laatuajasta nautiskeleva tuore äiti, joka uskoo hyvän olon ja tasapainoisten elämäntapojen kumpuavan ensisijaisesti omasta mielestä. Elämää värittää asuminen kahdessa kaupungissa, reissutyö sekä vastasyntynyt esikoisvauva, jonka kummatkin vanhemmat työskentelevät yrittäjinä.

Siirry blogiin

Sormet Suuhun

Ruokaa rakastava perheblogi, jossa taaperon ja uhmaikäisen mama kokkaa rakkaudella pienille kulinaristeilleen. Nina arvostaa ruokaa, retkiä ja arjen kauniita hetkiä. Eniten harmittaa nukutusrumba ja sitruuna jälkiruoassa. Tässä blogissa jaetaan lukijoille koko perheen reseptejä, tarinoita pienistä pojista ja asiaa kaikesta ihanan arkisesta.

Siirry blogiin

Stuff About

Miten käy, kun lastentarhanopettaja tekee täysikäännöksen ja alkaa luomaan uraa markkinoinnin, viestinnän ja media-alan parissa? Blogissa seurataan nuoren uraäidin arkea, jaetaan inspiraatiota mielekkääseen työhön ja unelmien tavoitteluun, sekä nostetaan työelämän ilmiöitä esille rohkeiden mielipiteiden muodossa.

Siirry blogiin

Tyttö Sinä Olet Vahva

Tyttö sinä olet vahva -blogin Minnasta on moneksi! Hän on entinen pitkän linjan kampaamoyrittäjä, fitnesskilpailija, Personal Trainer ja nyt sairaanhoitaja-diakonissa opintojensa loppusuoralla. Blogin kantava teema on kokonaisvaltainen hyvinvointi, liikunnan ilo ja erilaiset elämäntapahtumat positiivisen ajattelun voimin. Minna matkustelee mielellään ja nauttii niin luksuksesta kuin arjen pienistä asioista.

Siirry blogiin