Hae

Case: Jungle Juice Barin Taste of Winter -vaikuttajatapahtuma

Jungle Juice Bar lanseerasi talven kausimaut Taste of Winter -nimisessä vaikuttajatapahtumassa. Tapahtuman tavoitteena oli tavoittaa mahdollisimman laajalti kohderyhmään kuuluvia kuluttajia tapahtumaan valittujen somevaikuttajien avulla.

Vaikuttajat pääsivät kurkistamaan Jungle Juice Barin toimistoon, jossa tapahtuma järjestettiin. Tapahtuman avasi Jungle Juice Barin omistaja Petteri Fagerström. Ohjelmassa oli talvinen kuvauskilpailu sekä Tukaanin joulukorttipaja. Vaikuttajat pääsivät ohjelman ohessa maistelemaan uusia kausimakuja.

Tapahtumasta tehtiin paljon materiaalia vaikuttajien somekanaviin. Tapahtumasta jaettujen Instagram-kuvien sekä Insta Stories -videoiden yhteenlaskettu määrä oli 71 kpl. Tapahtumasta tuli ulos myös kaksi blogikirjoitusta.

Vaikuttajat kiittivät tapahtuman jälkeen rennosta tunnelmasta, hyvästä ohjelmasta sekä herkullisista smoothieista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *