Hae

Tiedote 1.2.2019: Vaikuttajamedia tuplasi kokonsa

Tiedote 1.2.2019

Vaikuttajamedia tuplasi kokonsa ensimmäisen kolmen kuukauden aikana

Vaikuttajamedian verkkosivut ja blogit avattiin 1.11.2018, kun A-lehtien entiset bloggaajat Johanna Varis ja Eveliina Ylönen perustivat Vaikuttajamedian. Marraskuussa blogiportaalissa aloitti yhteensä 15 blogia.

Hakemuksia tulee melkein päivittäin

Vaikuttajamedia on saanut hyvän vastaanoton bloggaajien keskuudessa. Blogihakemuksia tulee melkein päivittäin. Olemme käyneet kaikki blogihakemukset ajatuksella läpi, joista olemme valinneet mukaan sellaiset, joissa näemme potentiaalin kaupallistumisen näkökulmasta. Hakemuksista analysoimme blogin kävijät, mutta laadukas sisältö ja aktiivinen päivitystahti ovat meille myös tärkeitä kriteereitä ­— kertoo Vaikuttajamedian Influencer Manager Eveliina Ylönen.

Vaikuttajamedian kumppanuusohjelma 

1.2. Lanseerattiin Vaikuttajamedian kumppanuusohjelma, johon mukaan on lähtenyt yli 10 yritystä. Kumppanuusohjelmassa yritykset tarjoavat eksklusiivisia etuja Vaikuttajamedian bloggaajille, jota vastaan bloggaajat tarjoavat somenäkyvyyttä. Kumppanuusohjelma on otettu vastaan todella hyvin. Tavoitteena on olla vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä ja tarjota yrityksille monipuolisia tapoja tehdä vaikuttajamarkkinointia — kertoo Vaikuttajamedian Chief Operating Officer Johanna Varis.

Vaikuttajamedia tuplasi kokonsa 

Nyt Vaikuttajamediaan kuuluu yli 30 bloggaajaa. Bloggaajia on siirtynyt Vaikuttajamediaan Stoorista, Terve.fi-sivustolta, Kaksplussalta sekä muutamia itsenäisiä bloggaajia.

Uusien blogien joukosta löytyy Mari Valosaari, Palasia arjestani, Diiskuneiti, Hannamariav, Roosablom, Katri Gruner, Fundamental, Ready Steady Flow, Julia Erica, Minulta teille, Koivulan emäntä, Inka Nitta, Paletilla, Teräsmutsi, Sanna Laitinen ja Mama Lina.

Vaikuttajamedia

Vaikuttajamedia on uuden ajan mediatalo, jossa yhdistyvät vaikuttajamarkkinointitoimisto ja vaikuttajaverkosto, jonka parissa työskentelee markkinoinnin, sosiaalisen median ja tapahtumatuottamisen ammattilaisia.

Vaikuttajaverkosto koostuu Vaikuttajamedian omista bloggaajista ja muista vaikuttajista. Vaikuttajamedia toimii yhteistyökumppanina tarjoten bloggaajille tukea, koulutuksia, tapahtumia ja kaupallisia yhteistöitä.

Yhteystiedot:

Johanna Varis

Vaikuttajamedia Suomi

Founder, Chief Operating Officer

0407740191

johanna@vaikuttajamedia.fi

Eveliina Ylönen

Vaikuttajamedia Suomi

Founder, Influencer Manager

0449808208

eve@vaikuttajamedia.fi

4 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Ihan huikeaa työtä olette tehneet ja en voi muuta kuin onnitella!! Seurasin teidän molempien blogeja Fitfashionissa ja kun yksi ovi sulkeutui jatkon osalta on melkein sanottava, että valtavat pariovet aukesivat tilalle. Onnea teille molemmille!

 2. Ninni kirjoitti:

  Tää on kyllä loistava blogipohjan. Kuinka paljon aiotte ottaa uusia bloggaajia? Mietin vaan että pysyisi kuitenkin lukijaystävällisenä. ?

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka, kiitos paljon! Suunnitelmissa on kasvaa koko ajan, mutta maltillisesti. Tavoitteena on tietenkin pysyä lukijaystävällisenä. :)

 3. Aurinko kirjoitti:

  Hienoa! On upeaa, miten olette luoneet paljon toimivamman blogipohjan kuin esim. Terve.fi ja saaneet monet FF:läiset tänne.

  Kaikkea hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *