Hae

Tiedote: Vaikuttajamedia yhteistyöhön Improve Median kanssa

Vaikuttajamedia Suomi ja Improve Media aloittivat yhteistyön, jossa Vaikuttajamedian sivusto liitettiin osaksi Improve Median mainosverkostoa. Yhteistyön tarkoituksena on kaupallistaa sivusto ja tarjota Improve Median mainostaja-asiakkaille uusi laadukas lifestyle-media sekä kiinnostava kohderyhmä.

”Verkkosivustomme on kasvanut lyhyessä ajassa paljon ja koemme, että nyt on oikea aika alkaa hyödyntämään sivuston trafiikkia. Valitsimme Improve Median yhteistyökumppaniksi, koska heillä oli kokemusta eri blogiportaaleista ja heidän mainosverkostoonsa kuului isoja sivustoja”, kertoo Vaikuttajamedian perustaja Johanna Varis.

”Haluamme tarjota bloggaajillemme vakituista tuloa, joka muodostuu muun muassa display-mainonnan tuloista. Yhteistyössä bloggaajat saavat osuuden sivuston mainostuloista perustuen oman blogin sivukatseluihin”, lisää Vaikuttajamedian toinen perustaja Eveliina Ylönen. “Mainosten sijoittelu oli meille ensisijaisen tärkeä. Nyt lanseerattu mainoskokonaisuus on rakennettu blogien luettavuus edellä”, Ylönen jatkaa.

”Improve Media etsii jatkuvasti laadukkaita julkaisijakumppaneita. Näimme Vaikuttajamedian yleisössä merkittävän potentiaalin, joten otimme perustajiin yhteyttä jo lanseerauspäivänä. Vaikuttajamedia sopii erinomaisesti kysyttyyn lifestyle-vertikaaliimme”, kertoo Improve Median kaupallinen johtaja Tuomas Suihkonen.

Lisätietoja:

Johanna Varis
Chief Operating Officer
Vaikuttajamedia Suomi
040 7740191
[email protected]

Tuomas Suihkonen
Kaupallinen johtaja
Improve Media
050 5676707
[email protected]

Vaikuttajamedia

Vaikuttajamedia on vaikuttajamarkkinointitoimisto, johon kuuluu laaja vaikuttajaverkosto. Vaikuttajamedian vaikuttajaverkosto koostuu Vaikuttajamedian omista bloggaajista ja muista vaikuttajista. Vaikuttajamedia toimii bloggaajien yhteistyökumppanina tarjoten bloggaajille tukea, koulutuksia, tapahtumia ja kaupallisia yhteistöitä. Vaikuttajamediaan kuuluu myös vaikuttajatapahtumat.

Improve Media

Mainosverkosto kokoaa yhteen yli 100 suomalaista mediaa mobiilissa ja desktopissa tavoittaen viikoittain 3 miljoonaa uniikkia kontaktia. Valmiiden vertikaalien ja datakohdennusmahdollisuuksien avulla saadaan kiinni niin geneerisemmät yleisöt kuin tarkemmin määritellyt ja erityiskohderyhmät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *