Hae

MAINOSTAJALLE

TAVOITA KOHDERYHMÄSI VAIKUTTAJAMEDIASSA

Vaikuttajamarkkinoinnin avulla tavoitat yrityksesi keskeiset kohderyhmät, vaikutat heidän asenteisiinsa ja ostokäyttäytymiseensä.

Vaikuttajamedian bloggaajat käsittelevät monipuolisesti eri aiheita. Pääteemoina ovat lifestyle, perhe & suhteet, kauneus & trendit, terveys & hyvinvointi, liikunta, ruoka, sisustus, matkustus ja ura.

EMME LUO VAIN MARKKINOINTIKAMPANJOITA, VAAN VAIKUTAMME MIELIPITEISIIN JA ASENTEISIIN AIDOILLA TARINOILLA JA LAADUKKAALLA SISÄLLÖLLÄ

Autamme yritystäsi luomaan vaikuttajamarkkinoinnin strategian, joiden pohjalta tarjoamme kokonaisvaltaisen konseptisuunnitelman, jonka avulla saavutetaan yhdessä asetetut tavoitteet.

Etsimme teille juuri oikeat vaikuttajat omien bloggaajien joukosta tai laajasta vaikuttajaverkostostamme, jotka tavoittavat oikean kohderyhmän. Kampanjan alussa valitsemme tavoitteita tukevat kanavat, joita seuraamalla ja optimoimalla saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kampanjan jälkeen teemme yhteenvedon, josta ilmenee kampanjan tulokset ja tarkempi analyysi ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.

Vaikuttajakampanjamme koostuvat monista eri osa-alueista, kuten esimerkiksi blogi- ja Instagram-yhteistöistä sekä vaikuttajatapahtumista. Tarjoamme myös valmiita yhteistyöpaketteja, joissa hyödynnetään vaikuttajia ja mikrovaikuttajia.

Palveluihimme kuuluu myös:

  • Sisältöyhteistyö vaikuttajan omiin some-kanaviin
  • Sisältöyhteistyö yrityksen omiin kanaviin
  • Kilpailuja kuluttajille
  • Tapahtumat, matkat
  • Brändilähettilyys
  • Display-mainonta
  • Affiliate-linkit

Soita tai laita sähköpostia! Räätälöidään teille ainutlaatuinen ja tehokas vaikuttajamarkkinointiyhteistyö.

Monna Pursiainen
[email protected]
[email protected]