Hae

MUTKATONTA VAIKUTTAJAMARKKINOINTIA

Olemme vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka auttaa yrityksiä keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa. Oliko kyseessä kertakampanja tai vuosikumppanuus, me huolehdimme asiakkaittemme vaikuttajamarkkinointikampanjoista aina strategiasta – luovaan suunnitteluun ja vaikuttajien valinnoista – koko kampanjan toteutukseen. Takana on jo toista sataa tuloksellista vaikuttajamarkkinointikampanjaa.

Seuraamme koko kampanjan ajan sen onnistumista ja voimme tukea kampanjaa myös somemainonnalla.

 

Vaikuttajamarkkinointistrategiat

Vaikuttajamarkkinointistrategia pohjautuu aina yrityksen brändi- ja markkinointistrategiaan. Vaikuttajamarkkinointistrategiassa määritellään asiakkaan kanssa strategian tavoitteet ja strategian rooli osana yrityksen markkinointiviestintää. Strategiassa määritellään mm. vaikuttajamarkkinoinnin tavoitteet ja mittarit sekä vaikuttajien brändipersoonat. Strategia implementoidaan osaksi yrityksen markkinointisuunnitelmaa.

Kysy lisää: [email protected]

 

Luovat konseptit

Oliko kyseessä valmis idea, johon etsit toteuttajaa tai kaipaat apua, miten luoda vaikuttavia vaikuttajamarkkinointikampanjoita – Me autamme! Suunnittelemme aina kampanjakokonaisuudet niin, että ne ovat mahdollisimman autenttisia vaikuttajan omaan kanavaan. Näin mainos ei ole vain mainos, vaan luonnollinen osa vaikuttajan somekanavaa, joka tuo lisäarvoa vaikuttajan fanikunnalle ja tuo haluttuja tuloksia.

 

Vaikuttajien valinta

Vaikuttajarekisteriimme kuuluu satoja suomalaisia vaikuttajia. Olemme keskittyneet pääsääntöisesti bloggaajiin ja instagrammaajiin. Verkostossamme on Suomen suurimpia vaikuttajia sekä paljon nousevia mikrovaikuttajia. Teemme myös yhteistyötä muiden vaikuttajamarkkinointitoimistojen kanssa.

 

Etsimme yrityksellesi sopivat vaikuttajat huomioiden mm. seuraavat asiat:

  • Mikä on kampanjan tavoite
  • Yrityksen ja vaikuttajan arvot tulee kohdata
  • Vaikuttajan brändi tukee yrityksen brändiä; brand match
  • Vaikuttajan seuraajat kuuluvat kohderyhmään
  • Vaikuttajan kanavan luvut tukevat tavoitetta
  • Vaikuttaja on aktiivinen ja hänen näyttökerrat ovat linjassa sisältöjen kanssa
  • Vaikuttajan sitoutuneisuusaste on hyvä

 

Vaikuttajatapahtumat

Vaikuttajatapahtumien avulla yhdistämme brändisi vaikuttajiin ja heidän seuraajiinsa. Autamme yritystäsi luomaan mielenkiintoisen, luovan ja laadukkaan vaikuttajatapahtuman, jossa vaikuttajat pääsevät tutustumaan brändiisi ja saat ansaittua medianäkyvyyttä vaikuttajien kanavissa.

Tarjoamme kustannustehokkaita tapahtumaratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille.

Meidän kautta voitte myös kutsua vaikuttajia teidän itse tuottamaan tapahtumaan!

Lue lisää vaikuttajatapahtumista täältä.

PR-TUOTELähetykset

Hyvä tapa saada mahdollista orgaanista näkyvyyttä vaikuttajien kanavissa on PR-tuotelähetykset. Me tunnemme vaikuttajakentän ja tiedämme mitkä vaikuttajat tavoittavat yrityksesi kohderyhmän. Autamme koostamaan someystävällisen tuotelähetyksen sekä tuloksellisen PR-lähetyslistan.

SOMEKOULUTUKSET

Vaikuttajamarkkinointikampanjoiden lisäksi teemme somekoulutuksia yrityksille, yrittäjille ja vaikuttajille. Voit tilata meiltä räätälöidyn somekoulutuksen yrityksellesi tai vaikka itsellesi yksityishenkilönä. Pääset tutustumaan meidän kuukausittaisiin koulutuksiin täältä. 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja lähdetään rakentamaan seuraavaa vaikuttajamarkkinointikampanjaa yhdessä! Voit soittaa tai laittaa sähköpostia.

Johanna Tolppola, [email protected], 0407740191

[email protected]