Hae

Vaikuttajamedia

 

Mutkatonta vaikuttajamarkkinointia kaiken kokoisille yrityksille

Olemme vaikuttajamarkkinointitoimisto, jonka vaikuttajarekisteriin kuuluu satoja suomalaisia vaikuttajia. Olemme keskittyneet pääsääntöisesti bloggaajiin ja instagrammaajiin. Verkostossamme on Suomen suurimpia vaikuttajia sekä paljon nousevia mikrovaikuttajia.

Palveluihimme kuuluu mm. vaikuttajamarkkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, pr-lähetykset vaikuttajille sekä vaikuttajatapahtumat. Lue lisää vaikuttajatapahtumista täältä.

Teemme paljon yhteistyötä myös muiden vaikuttajamarkkinointitoimistojen kanssa.

 

Suomen monipuolisimmat somekoulutukset

Vaikuttajamarkkinointikampanjoiden lisäksi teemme somekoulutuksia yrityksille, yrittäjille ja vaikuttajille. Voit tilata meiltä räätälöidyn somekoulutuksen yrityksellesi tai vaikka itsellesi yksityishenkilönä. Pääset tutustumaan meidän kuukausittaisiin koulutuksiin täältä. 

 

Yhteisöllisin blogiportaali

Vaikuttajamedialla kirjoittaa yli 60 bloggaajaa. Vaikuttajamedian bloggaajat toimivat itsenäisesti ja vastaavat itse bloginsa ja some-kanaviensa sisällöstä. Vaikuttajamedia toimii bloggaajien yhteistyökumppanina tarjoten bloggaajille tukea, koulutuksia, tapahtumia ja kaupallisia yhteistöitä.

Vaikuttajamedian pääteemoihin kuuluvat: lifestyle, perhe & suhteet, kauneus & trendit, terveys & hyvinvointi, liikunta, ruoka, sisustus, matkustus ja ura. Haluatko bloggaajaksi Vaikuttajamediaan? Lue lisää täältä.

 

Meihin luottavat mm.

 

Olemme tehneet lukuisia vaikuttajamarkkinointikampanjoita eri kokoisille brändeille, medioille ja kaupungeille. Tässä heistä muutama.

Vaikuttajamedian TIIMI

 

Johanna Tolppola, [email protected], 0407740191

Johanna Tolppola on markkinoinnin ammattilainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus kuluttajamarkkinoinnista, brändin rakentamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Johanna on Vaikuttajamedian perustaja ja toimitusjohtaja. Johanna on perustajaosakkaana myös Lakihelppi teknologia-startupissa ja VAMA Networkissa.

 

Monna Pursiainen, [email protected]

Monna Pursiainen on ammattivaikuttaja ja markkinoinnin moniosaaja, jolla on kokemusta monipuolisista markkinoinnin asiakkuuksista. Monna on Vaikuttajamedialla kouluttajana.

 

Jenna Peltonen, [email protected] 

Jenna on yrittäjä, sisällöntuottaja ja valokuvaaja. Jennalle ominta on buustata yrittäjiä sekä vaikuttajia sosiaalisen median käytössä ja kuvituksessa. Jenna toimii Vaikuttajamedialla kouluttajana.

 

Emma Suortti, [email protected] 

Emma on sisällöntuottaja, sote-alan rekrytointiasiantuntija ja
sivutoiminen yrittäjä. Emmalla on pitkä historia sosiaalisen median
sisällöntuotannon parissa ja täten hän omaa hyvin käytännönläheisen ja
lempeän tavan mentoroida somen pariin. Emma toimii Vaikuttajamedialla somekouluttajana.

 

Lue lisää palveluistamme täältä!

Miksi vaikuttajamarkkinointia kannattaa tehdä

 

BRÄNDIN TUNNETTUUDEN KASVATTAMINEN
Vaikuttajat jakavat autenttista ja uskottavaa sisältöä omalle yleisölleen -> oikealle kohderyhmälle -> potentiaalisille asiakkaille

SEGMENTOINTI
Yritys pääsee tavoittamaan eri vaikuttajien kautta eri kohderyhmiä.

TARINANKERRONTA JA KOULUTTAMINEN
Vaikuttajat voivat sekä viihdyttää että kouluttaa kohdeyleisöjään sisällöllään luodakseen luottamusta yritystä ja sen brändiä kohtaan.

UNIIKKIUS
Vaikuttajien avulla yritys pääsee kertomaan uskottavasti oman tuotteen tai palvelun hyödyt ja usp:n.

MYYNTI
Uskottavalla sisällöllä vaikuttajat ajavat myyntiä ohjaten seuraajan yrityksen myyntisuppiloon swipe-up-linkkien, alekoodien jne. kautta.

 

Me valitsemme yrityksellesi sopivimmat vaikuttajat seuraavin perustein:

  • Vaikuttajan valintaan vaikuttaa kampanjan tavoite
  • Yrityksen ja vaikuttajan arvot tulee kohdata
  • Vaikuttajan brändi tukee yrityksen brändiä; brand match
  • Vaikuttajan seuraajat kuuluvat kohderyhmään
  • Vaikuttajan kanavien kattavuus on se mitä tavoitellaan
  • Vaikuttaja on aktiivinen ja hänen näyttökerrat ovat linjassa sisältöjen kanssa
  • Vaikuttajan sitoutuneisuusaste on hyvä