Hae

ALONA KUUSISTO

Alona Kuusisto on 36-vuotias kolmen lapsen äiti ja yrittäjä. Hän on perustanut Poseland Networkin vuonna 2015, sekä AlonaTV:n, joka on Suomen ensimmäisiä Youtubeen tuotettuja haastatteluohjelmia. AlonaTV:ssä hänellä onkin haastatteluja takanaan jo yli 60kpl. Hänen ohjelmassaan on nähty vieraina mm. Game of Thronesin näyttelijä ”The Mountain”, Aira Samulin, Tomi Björck ja paljon muita mielenkiintoisia vieraita.

Instagramissa hänellä on lähes 10k seuraajaa ja siellä hän tarttuu asioihin rehellisellä ja kaunistelemattomalla linjalla.

@alonakuusisto

PYYDÄ TARJOUS

Ajatuksissa koti / Oona Klemetti

Kotia rakastava, ruuhkavuosia elävä neljän lapsen äiti.

Somessa jaetaan kauniita sisustuskuvia inspiraation lähteeksi ja ja samaistuttavaa lapsiperheen arkea.

Seuraajia Instagramissa Oonalla on jo yli 11 000 ja tilin kattavuus on viikossa melkein 30 000.

@ajatuksissakoti

PYYDÄ TARJOUS

EETU HAKKINEN

Isikin osaa -tilin takana sisältöä tuottaa Eetu Hakkinen, kahden lapsen isä, aviomies ja sairaanhoitaja Tampereelta.
Eetu tekee aitoa perhearjen täyteistä sisältöä humoristisella ja positiivisella otteella isän näkövinkkelistä. Tili tarjoaa seuraajilleen samaistuttavaa sisältöä ja vertaistukea perhearjen kiemuroihin. Eetun tiliä seuraa lähes 3500 ihmistä.

@isikinosaa

PYYDÄ TARJOUS

EMMA SOFIA CAKE

Pian 28-vuotias perheenäiti, jonka intohimona on leivonta. Leivonta-harrastuksen hän aloitti noin 5 vuotta sitten ja siitä onkin tullut tärkeä osa Emman elämää. Tilillään hän jakaa reseptejä, vinkkejä ja videoita.

Emma sanoo näin: ”Olen luova ja välillä ehkä hieman perfektionisti jos puhutaan leivonnasta. Rakastan luoda käsilläni kaunista ja antaa inspiraatiota muille saman mielisille, samalla myös innostaa vähemmän leiponeitakin kokeilemaan! Stoorien puolella vilahtaa usein myös tavallista lapsiperheen arkea.”

@emmasofiacake

PYYDÄ TARJOUS

EMMIDAILY

Tämän kuvan kauniin Instagram-tilin pääteemana on sisustus. Emmi on Pohjois-Karjalassa asuva neljän lapsen äiti. Tämä tili tarjoaa inspiraatiota sisustukseen, kauneuteen ja hyvinvointiin.

Emmillä on Instagramissa seuraajia melkein 12 000.

@emmidaily

PYYDÄ TARJOUS

EMMI KAUPPINEN

Emmi Kauppinen on 26-vuotias pienen tytön äiti, somevaikuttaja ja tuleva sosionomi, jolla on usein monta rautaa tulessa samaan aikaan.

Emmin instagram-tili on päiväkirjamainen ja siksi monelle seuraajalle samaistuttava ja vertaistukea tarjoava. Sisältö koostuu perhe-elämästä, opiskelusta, liikunnasta, arjen onnistumisen hetkistä, sekä myös elämän haasteista.

@emmikauppinen

PYYDÄ TARJOUS

HENRIIKKA JOHANNA

Henriikka Johanna on oman elämäntapamuutoksen kautta hyvinvoinnista innostunut ravintovalmentaja sekä tuleva personal trainer. Blogissa käsitellään monipuolisesti elämäntapamuutosta sen kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Tavoitteena innostaa, inspiroida ja motivoida muita voimaan paremmin.

Instagramissa Henriikka motivoi jo melkein 8 000 seuraajaa.

@henriikkajohanna

PYYDÄ TARJOUS

HILJAILA

Hiljaila somen takana häärää Raakel, kolmekymppinen töölöläistynyt turkulainen mutsi, joka somettaa huumorilla ja kasvattaa rennosti esikoistaan. Hiljailan Instagramissa ei arjen komiikkaa puutu ja häntä seuraakin yli 6 100 henkilöä.

@hiljaila

PYYDÄ TARJOUS

JESSE HEIKKINEN

Jesse Heikkinen valittiin Radio Aallon -äänestyksessä vuoden 2019 isäksi. Hänen Instagramissaan pääsee seuraamaan lapsiperhearkea isän silmin, johon kuuluu treeni, perhe ja työ. Jesse ei pelkää heittäytyä tyttärensä kanssa leikin pauloihin ja kertoo rehellisesti, jos vähän väsyttää. Huumorin ja aitouden täyttämää sisältöä seuraa melkein 9 000 ihmistä.

@isitreenaa

PYYDÄ TARJOUS

JOHANNA TÄHTINEN

Johanna inspiroi somessaan huikealla -35 kg elämäntapamuutoksella sekä pääsi Wellnessmalli 2020 kisan finaalikolmikkoon. Johannan somesta löydät juttua  kauneudesta, sisustamisesta ja miten hyvinvoinnista pidetään huolta kiireisen yrittäjäarjen keskellä.

Instagramissa Johannaa seuraa yli 16 000 henkilöä.

@johanna.tahtinen

PYYDÄ TARJOUS

JOHANNES LAINE

Johannes Laine on inspiroiva, rohkea ja intohimoinen sarjayrittäjä, joka haluaa vaikuttaa ihmisten onnellisuuteen auttamalla yrittäjiä toteuttamaan omia unelmiaan.

Johannes on mukana yhdeksässä eri yrityksessä – ravintoloista joogastudioon ja on saanut paljon mediahuomiota kannustavalla ja innostavalla asenteellaan.

Hän on pitänyt lukuisia luentoja eri puolella Suomea ja uusimpana aluevaltauksena on Kohti Unelmia – verkkovalmennus.

@johanneslaine

PYYDÄ TARJOUS

JONNE TAIPALE

Hyvän mielen perhevaikuttaja, joka tuo esiin lapsiperheen arkea isän näkökulmasta. Instagram-tilillä pyritään rikkomaan myyttejä siitä, että vain äidit hoitavat lapsia ja tekevät kotitöitä. Tasavertainen vanhemmuus on minulle sydämenasia ja tililtä löydät vertaistukea, ruoanlaittoa, paljon huumoria sekä myös syvällisempää pohdintaa.

@jonnetaipale

PYYDÄ TARJOUS

LAURA ENROTH

Lauran Instagramissa paiskaavat kättä hyvinvointi, kauneus, liikunta, treenit, äitiys, perhe ja työ – unohtamatta tietenkään varusteita ja sporttityyliä. Lauraa seuraa yli 5 000 hyvinvoinnista kiinnostunutta.

Tämä ammatillisen koulutuksen asiantuntijana toimiva tuplamaisteri (KM & HTM) on kahden lapsen äiti, personal trainer sekä TWOgether Training -onlinetreenipalvelun toinen omistaja sekä valmentaja.

@lauraenroth

PYYDÄ TARJOUS

MARI VALOSAARI

Mari Valosaari on maalla asuva kahden lapsen äiti, joka hoitaa kotia, lapsia ja hevosia yhdistäen kiireiseen arkeen myös yrittäjyyden. Mari on tullut tunnetuksi mm. fitness-kilpailuista ja Fitnesspäiväkirjat-sarjasta. Nykyisin voit törmätä Mariin mm. lukuisissa eri tapahtumissa juontajana.

Instagramissa lähes 30 000 seuraajaa pääsee kurkistamaan hänen elämäänsä niin työrintamalla, kuin maalla lasten kanssa. Mari tekee aitoa sisältöä pilke silmäkulmassa.

Marilla on myös Youtube-kanava, jossa on lähes 12 000 tilaajaa.

@marivalosaari
YT: @marivalosaari

PYYDÄ TARJOUS

MIIA SUVI

Vuodenaiti on Miia Suvi, 2-vuotiaan tytön äiti, täysiverinen esteetikko ja markkinoinnin ammattilainen Helsingistä. Ja eettisen, suomalaisen muodin intohimoinen puolestapuhuja. 

Miian some rakentuu naisten ja lasten vastuullisen muodin, perhe-elämän ja hyvän ruuan ympärille. Muita Miialle rakkaita aiheita ovat sisustus, luomukosmetiikka, kemikaalikuorman vähentäminen, design sekä henkinen hyvinvointi. 

@vuodenaiti

PYYDÄ TARJOUS

MONNA PURSIAINEN

Monna Pursiainen on hyvinvointia rakastava äiti, vaikuttaja, personal trainer ja Vaikuttajamedian toinen omistaja. Monna tarttuu asioihin positiivisuuden ja ilon kautta motivoiden seuraajiaan hyvinvointiin. Hän kannustaa somessaan aitouteen ja tarjoaa seuraajilleen samaistuttavan rehellistä lapsiperhe-arkea. Monnan Instagram-tilillä on seuraajia yli 20 000 ja viikosta toiseen yli miljoona näyttökertaa.

@monnapursiainen

PYYDÄ TARJOUS

NORA HAIKONEN

Nora on 32-vuotias, rento kolmen lapsen muotimutsi Järvenpäästä. Noran tili on lifestyle-henkinen, Nora instabloggaa pukeutumisesta, sijoitusvinkeistä, matkailusta, asuntojen myynnistä ja ruoasta, perhe elämästä sekä arjessa positiivisella, rennolla ja hyvällä asenteella.

Nora rakastaa tutustua uusiin ihmisiin, tuoda ihmisiä yhteen ja ottaa haasteita elämässä vastaan. Nora on instablogannut vuodesta 2019 asti ja seuraajakunta on jo vakiintunut ja kasvanut jo nyt reiluun 6000:een.

@norahaikonen

PYYDÄ TARJOUS

ROSANNA KULJU

Rosanna Kulju on yksi Suomen suosituimmista podcastaajista. GrlGang-podcastissaan hän korostaa mimmi-energiaa ja puhuu aroistakin aiheista. Rosanna on pohjoisesta kotoisin oleva sinkku koiramama, joka asuu Helsingissä. Instagramissa Rosanna tekee aitoa ja rehellistä sisältöä laidasta laitaan, jota seuraa lähes 60 000 ihmistä. Sometöiden ohella Rosanna on Miss Helsingin omistaja ja tuottaja sekä hänellä on myös oma henkilöstövuokrausfirma.

@rosannakulju

PYYDÄ TARJOUS

SALLA SALMELA

Salla on 27-vuotias tuore äiti, joka kirjoittelee värikkäästi elämän asioista. Juttua riittää arjen aamukahveista syvällisempiin pohdintoihin, unohtamatta herkullisia ja helppoja arkireseptejä. Sallan perheeseen kuuluu karvakorva Ted, aviomies Markus sekä pieni vauva Saaga. Vauvakuplaa, sisustamista ja arkea hauskalla tavalla.

Instagramissa Sallalla on yli 11k seuraajaa ja feedi täyttyy kauniista kuvista.

@sallasalmela

PYYDÄ TARJOUS

TEHTÄVÄNIMIKKEENÄ LAURA

Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Perhe-elämän sivussa toteutetaan elämäntapamuutosta sekä ihan vain aikuistumista.

Instagramissa Lauraa seuraa melkein 9 000!

@tehtavanimikkeenablogi

PYYDÄ TARJOUS

ULLA-RIITTA KOSKINEN (UMPPU)

Umppu on yrittäjä, vaimo ja kolmen lapsen äiti, joka jakaa somekanavissaan aitoa sisältöä elämästä – iloineen ja suruineen sekä rehellisiä mielipiteitä mitään kaunistelematta. Umpun somessa puhutaan paljon yrittäjänä olemisesta, sekä kolmen lapsen äidin ruuhkavuosista. Umppu omistaa kaksi kampaamoa Tampereella, joista toinen toimii myös koulutustilana.

Umpun blogi Prime Life by Umppu kuuluu Suomen suurimpiin blogeihin ja Instagramissa Umppua seuraa melkein 24 000 ihmistä.

@umppu

PYYDÄ TARJOUS

VALTTERI MÄÄTTÄ

Perusarkea parhaimmillaan sekä pahimmillaan. Valtsunlaiffi-tililtä löytyy sitä kaunistelematonta arkielämää pienen lapsen kanssa. Tiliä Valtterin kanssa tähdittää tempperamenttinen, mutta hyvin hellyyttävä Usva-neiti.
Pääosassa tilillä on huumori sekä positiivisuus, mutta aina vanhemmuus ei todellakaan ole ruusuilla tanssimista, joten välillä käsitellään myös vanhemmuuden haasteita isän näkökulmasta.
Valtsunlaiffi-tilin näyttökerrat on lähes miljoona joka viikko!!

@valtsunlaiffi

PYYDÄ TARJOUS