Hae

Jesse Heikkinen

Jesse Heikkinen valittiin Radio Aallon -äänestyksessä vuoden 2019 isäksi. Hänen Instagramissaan pääsee seuraamaan lapsiperhearkea isän silmin, johon kuuluu treeni, perhe ja työ. Jesse ei pelkää heittäytyä tyttärensä kanssa leikin pauloihin ja kertoo rehellisesti, jos vähän väsyttää. Huumorin ja aitouden täyttämää sisältöä seuraa melkein 9 000 ihmistä.

@isitreenaa

Pyydä tarjous

Mari Valosaari

Mari Valosaari on maalla asuva kahden lapsen äiti, joka hoitaa kotia, lapsia ja hevosia yhdistäen kiireiseen arkeen myös yrittäjyyden. Mari on tullut tunnetuksi mm. fitness-kilpailuista ja Fitnesspäiväkirjat-sarjasta. Nykyisin voit törmätä Mariin mm. lukuisissa eri tapahtumissa juontajana.

Instagramissa lähes 30 000 seuraajaa pääsee kurkistamaan hänen elämäänsä niin työrintamalla, kuin maalla lasten kanssa. Mari tekee aitoa sisältöä pilke silmäkulmassa.

Marilla on myös Youtube-kanava, jossa on lähes 12 000 tilaajaa.

@marivalosaari
YT: @marivalosaari

Pyydä tarjous

Monna Pursiainen

Monna Pursiainen on hyvinvointia rakastava äiti, vaikuttaja, personal trainer ja Vaikuttajamedian toinen omistaja. Monna tarttuu asioihin positiivisuuden ja ilon kautta motivoiden seuraajiaan hyvinvointiin. Hän kannustaa somessaan aitouteen ja tarjoaa seuraajilleen samaistuttavan rehellistä lapsiperhe-arkea. Monnan Instagram-tilillä on seuraajia yli 20 000 ja viikosta toiseen yli miljoona näyttökertaa.

@monnapursiainen

Pyydä tarjous

Renne Korppila

Renne on tullut tunnetuksi pitkän linjan radiojuontajana ja tv-kasvona. Nykyisen Rennen omalla nimellä kulkevaa podcastia kuunnellaan yli 10 000 kertaa / jakso ja Instagramissa miehen elämää seuraa melkein 9 000 ihmistä. Podcastissaan Rennen pääteemat ovat urheilu ja hyvinvointi, mutta Instagramin puolella seurataan rehellistä arkea. Rennellä on myös oma YouTube-kanava, jolla on yli 5 000 tilaajaa.

@rennekorppila
YT: @rennekorppila

Pyydä tarjous

Rosanna Kulju

Rosanna Kulju on yksi Suomen suosituimmista podcastaajista. GrlGang-podcastissaan hän korostaa mimmi-energiaa ja puhuu aroistakin aiheista. Rosanna on pohjoisesta kotoisin oleva sinkku koiramama, joka asuu Helsingissä. Instagramissa Rosanna tekee aitoa ja rehellistä sisältöä laidasta laitaan, jota seuraa lähes 60 000 ihmistä. Sometöiden ohella Rosanna on Miss Helsingin omistaja ja tuottaja sekä hänellä on myös oma henkilöstövuokrausfirma.

@rosannakulju

Pyydä tarjous

Ulla-Riitta Koskinen (Umppu)

Umppu on yrittäjä, vaimo ja kolmen lapsen äiti, joka jakaa somekanavissaan aitoa sisältöä elämästä – iloineen ja suruineen sekä rehellisiä mielipiteitä mitään kaunistelematta. Umpun somessa puhutaan paljon yrittäjänä olemisesta, sekä kolmen lapsen äidin ruuhkavuosista. Umppu omistaa kaksi kampaamoa Tampereella, joista toinen toimii myös koulutustilana.

Umpun blogi Prime Life by Umppu kuuluu Suomen suurimpiin blogeihin ja Instagramissa Umppua seuraa melkein 24 000 ihmistä.
 
@umppu

Pyydä tarjous

Johannes Laine

Johannes Laine on inspiroiva, rohkea ja intohimoinen sarjayrittäjä, joka haluaa vaikuttaa ihmisten onnellisuuteen auttamalla yrittäjiä toteuttamaan omia unelmiaan.

Johannes on mukana yhdeksässä eri yrityksessä - ravintoloista joogastudioon ja on saanut paljon mediahuomiota kannustavalla ja innostavalla asenteellaan.

Hän on pitänyt lukuisia luentoja eri puolella Suomea ja uusimpana aluevaltauksena on Kohti Unelmia – verkkovalmennus.

@johanneslaine

Pyydä tarjous

Alona Kuusisto

Alona Kuusisto on 36-vuotias kolmen lapsen äiti ja yrittäjä. Hän on perustanut Poseland Networkin vuonna 2015, sekä AlonaTV:n, joka on Suomen ensimmäisiä Youtubeen tuotettuja haastatteluohjelmia. AlonaTV:ssä hänellä onkin haastatteluja takanaan jo yli 60kpl. Hänen ohjelmassaan on nähty vieraina mm. Game of Thronesin näyttelijä "The Mountain", Aira Samulin, Tomi Björck ja paljon muita mielenkiintoisia vieraita.

Instagramissa hänellä on lähes 10k seuraajaa ja siellä hän tarttuu asioihin rehellisellä ja kaunistelemattomalla linjalla.
 
@alonakuusisto

Pyydä tarjous