Hae

ROSANNA KULJU

80,9k

#lifestyle #kauneus #sisustus

Rosanna Kulju on yksi Suomen suosituimmista instagrammajista. Rosanna on pohjoisesta kotoisin oleva helsinkiläistynyt julkisuuden henkilö.

Instagramissa Rosanna tekee aitoa ja rehellistä sisältöä laidasta laitaan, jota seuraa yli 80 000 ihmistä. Sometöiden ohella Rosannalla on myös suosittu podcast: GrlGang.

@rosannakulju

PYYDÄ TARJOUS

JAANAN MUKANA

54,7K

Jaana on innokas kotikokki Pohjanmaan lakeuksilta. Tilillään Jaana jakaa arkea helpottavia mealprep -vinkkejä sekä kertoo omasta elämäntapamuutoksestaan. Tililtä saa inspiraatiota erityisesti arkiruokiin, vertaistukea elämäntapamuutokseen ja kuvausta ihan tavallisesta arjesta iloa tuovaa partacollieneiti Lyyliä unohtamatta.

@jaananmukana

PYYDÄ TARJOUS

ULLA-RIITTA KOSKINEN (UMPPU)

33,1k

#kauneus #perhe #sisustus

Umppu on yrittäjä, vaimo ja kolmen lapsen äiti, joka jakaa somekanavissaan aitoa sisältöä elämästä – iloineen ja suruineen sekä rehellisiä mielipiteitä mitään kaunistelematta.

Umpun blogi Prime Life by Umppu kuuluu Suomen suurimpiin blogeihin ja Instagramissa Umppua seuraa yli 30 000 ihmistä.

@umppu

PYYDÄ TARJOUS

EVELIINA UOSUKAINEN

30,3k

#lifestyle #muoti #hyvinvointi

Eveliina Uosukainen on tv:stäkin tuttu ja sarjayrittäjä, joka on Lahdesta kotoisin ja sittemmin lähtenyt välittämään aurinkoista energiaansa seuraajilleen Espanjan Aurinkorannikolta.

Eveliinan seikkailut koostuu niin kahden maan yrittäjyyden arjesta ja haasteista, kuin myös kokemusrikkaista matkusteluistaan, hyvinvointia ja kauneutta niiden rinnalla unohtamatta. Niiden lisäksi tämä hedonisti rakastaa syvällisiä keskusteluja ja ammentaa nautintoa hyvästä ruosta ja juomasta.

@roosaevelinaa

PYYDÄ TARJOUS

MARI VALOSAARI

30k

#lifestyle #perhe #hyvinvointi

Mari Valosaari on maalla asuva kahden lapsen äiti, joka hoitaa kotia, lapsia ja hevosia yhdistäen kiireiseen arkeen myös yrittäjyyden. Mari on tullut tunnetuksi mm. fitness-kilpailuista ja Fitnesspäiväkirjat-sarjasta.

Instagramissa lähes 30 000 seuraajaa pääsee kurkistamaan aitoon sisältöön, joka on tehty pilke silmäkulmassa.

@marivalosaari
YT: @marivalosaari

PYYDÄ TARJOUS

MONNA PURSIAINEN

25k

#hyvinvointi #perhe #lifestyle

Monna on hyvinvointia rakastava äiti, vaikuttaja, personal trainer ja Vaikuttajamedian toinen omistaja. Monna tarttuu asioihin positiivisuuden ja ilon kautta motivoiden seuraajiaan hyvinvointiin.

Hän kannustaa somessaan aitouteen ja tarjoaa seuraajilleen samaistuttavan rehellistä lapsiperhe-arkea. Monnan Instagram-tilillä on seuraajia yli 25 000 ja viikosta toiseen yli miljoona näyttökertaa.

@monnapursiainen

PYYDÄ TARJOUS

Emskipihla

22,9k

#sisustus

Emskipihla on yksi Suomen tunnetuimmista sisustustileistä. Tilillä sisustetaan ja remontoidaan vuonna -95 rakennettua omakotitaloa upeassa järvenrantamiljöössä Keuruulla. Tili ei ole perinteinen sisustustili, vaan tällä tilillä nähdään sisustuksen lisäksi Emmin aitoja tunteita ja tarinoita elämästä. Talossa asuu Emmin lisäksi hänen kihlattunsa Mikko, joka on myös valloittanut täysin seuraajien sydämet. Emmin ja Mikon häitä juhlitaan kesällä 2022.  

Emskipihlan tilillä on hyvin sitoutunut seuraajakunta ja kuukausittain reilusti yli miljoona näyttökertaa. Viikoittainen kattavuus on yli 60 000.

@emskipihla

PYYDÄ TARJOUS

JOHANNA TÄHTINEN

20,6k

#kauneus #lifestyle

Johanna inspiroi somessaan huikealla -35 kg elämäntapamuutoksella sekä pääsi Wellnessmalli 2020 kisan finaalikolmikkoon. Johannan somesta löydät juttua  kauneudesta, sisustamisesta ja miten hyvinvoinnista pidetään huolta kiireisen yrittäjäarjen keskellä.

@johanna.tahtinen

PYYDÄ TARJOUS

JANNA HUUSKO

16,6k

#sisustus #perhe

J

Janna on Espoolainen kolmen lapsen äiti ja yrittäjä, jonka intohimona on muun muassa kodin sisustaminen, valokuvaaminen ja kaikenlainen haaveilu. Tilillä jaetaan kuvia vastavalmistuneesta kodista, kokkailuista, kosmetiikasta, perhearjesta ja inspiroidaan seuraajia eri lifestyle teemojen saralla. Tilillä nähdään aitoja tunteita, kevyttä hömppää ja syvällistä pohdintaa.

@arkeniestetiikkaa

PYYDÄ TARJOUS

SALLA SALMELA

14,3k

#perhe #lifestyle

Salla on 27-vuotias äiti, joka kirjoittelee värikkäästi elämän asioista. Juttua riittää arjen aamukahveista syvällisempiin pohdintoihin, unohtamatta herkullisia ja helppoja arkireseptejä. Sallan perheeseen kuuluu karvakorva Ted, aviomies Markus sekä vauva Saaga. Vauvakuplaa, sisustamista ja arkea hauskalla tavalla.

@sallasalmela

PYYDÄ TARJOUS

EMMA SOFIA CAKE

13,9k

#ruoka #leivonta

Pian 28-vuotias perheenäiti, jonka intohimona on leivonta. Leivonta-harrastuksen hän aloitti noin 5 vuotta sitten ja siitä onkin tullut tärkeä osa Emman elämää. Tilillään hän jakaa reseptejä, vinkkejä ja videoita.

Emma sanoo näin: ”Olen luova ja välillä ehkä hieman perfektionisti jos puhutaan leivonnasta. Rakastan luoda käsilläni kaunista ja antaa inspiraatiota muille saman mielisille, samalla myös innostaa vähemmän leiponeitakin kokeilemaan! Stoorien puolella vilahtaa usein myös tavallista lapsiperheen arkea.”

@emmasofiacake

PYYDÄ TARJOUS

Ajatuksissa koti

12,4k

#sisustus #perhe

Kotia rakastava, ruuhkavuosia elävä neljän lapsen äiti.

Somessa jaetaan kauniita sisustuskuvia inspiraation lähteeksi ja ja samaistuttavaa lapsiperheen arkea.

@ajatuksissakoti

PYYDÄ TARJOUS

HILJAILA

12,2k

#perhe #lifestyle

Hiljaila somen takana häärää Raakel, kolmekymppinen töölöläistynyt turkulainen mutsi, joka somettaa huumorilla ja kasvattaa rennosti esikoistaan. Hiljailan Instagramissa ei arjen komiikkaa puutu.

@hiljaila

PYYDÄ TARJOUS

TEHTÄVÄNIMIKKEENÄ LAURA

12,1k

#perhe #lifestyle

Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Perhe-elämän sivussa toteutetaan elämäntapamuutosta sekä ihan vain aikuistumista.

@tehtavanimikkeenalaura

PYYDÄ TARJOUS

EMMIDAILY

11,4k

#sisustus #lifetyle

Tämän kuvan kauniin Instagram-tilin pääteemana on sisustus. Emmi on Pohjois-Karjalassa asuva neljän lapsen äiti. Tämä tili tarjoaa inspiraatiota sisustukseen, kauneuteen ja hyvinvointiin.

Emmillä on Instagramissa seuraajia melkein 12 000.

@emmidaily

PYYDÄ TARJOUS

JESSE HEIKKINEN

11,4k

#perhe #hyvinvointi

Jesse Heikkinen valittiin Radio Aallon -äänestyksessä vuoden 2019 isäksi. Hänen Instagramissaan pääsee seuraamaan lapsiperhearkea isän silmin, johon kuuluu treeni, perhe ja työ. Jesse ei pelkää heittäytyä tyttärensä kanssa leikin pauloihin ja kertoo rehellisesti, jos vähän väsyttää. Huumorin ja aitouden täyttämää sisältöä seuraa yli 11 tuhatta ihmistä.

@isitreenaa

PYYDÄ TARJOUS

NORA HAIKONEN

11,3k

#lifestyle #muoti #perhe

Nora on 32-vuotias, rento kolmen lapsen muotimutsi Järvenpäästä. Noran tili on lifestyle-henkinen, Nora instabloggaa pukeutumisesta, sijoitusvinkeistä, matkailusta, asuntojen myynnistä ja ruoasta, perhe elämästä sekä arjessa positiivisella, rennolla ja hyvällä asenteella.

Nora rakastaa tutustua uusiin ihmisiin, tuoda ihmisiä yhteen ja ottaa haasteita elämässä vastaan. Nora on instablogannut vuodesta 2019 asti.

@norahaikonen

PYYDÄ TARJOUS

LAURA ENROTH

11k

#treeni #hyvinvointi #perhe

Lauran Instagramissa paiskaavat kättä hyvinvointi, kauneus, liikunta, treenit, äitiys, perhe ja työ – unohtamatta tietenkään varusteita ja sporttityyliä. Lauraa seuraa yli 10 000 hyvinvoinnista kiinnostunutta.

Tämä ammatillisen koulutuksen asiantuntijana toimiva tuplamaisteri (KM & HTM) on kahden lapsen äiti, personal trainer sekä TWOgether Training -onlinetreenipalvelun toinen omistaja sekä valmentaja.

@lauraenroth

PYYDÄ TARJOUS

Oonamilla Itämetsä

10.3K

#lifestyle #muoti #hyvinvointi

Oonamilla Itämetsä on 22-vuotias some-yrittäjä, sisällöntuottaja ja vaikuttaja, sekä kulttuurituotannon opiskelija. Oonamillan tilillä keskitytään ympäröivän maailman estetiikkaan, muotiin ja yrittäjän hektiseen arkeen. Lisäksi Oonamilla puhuu tilillään itselleen tärkeistä asioista, kuten ihmisoikeuksista, feminismistä, mielenterveydestä ja kehokuvasta, sekä yhteiskunnallisesti ajankohtaisista asioista.

@oonamilla

PYYDÄ TARJOUS

ALONA KUUSISTO

10,3k

#lifestyle #hyvinvointi #perhe

Alona Kuusisto on kolmen lapsen äiti ja yrittäjä. Hän on perustanut Poseland Networkin vuonna 2015, sekä AlonaTV:n, joka on Suomen ensimmäisiä Youtubeen tuotettuja haastatteluohjelmia.

Instagramissa hänellä on yli 10k seuraajaa ja siellä hän tarttuu asioihin rehellisellä ja kaunistelemattomalla linjalla.

@alonakuusisto

PYYDÄ TARJOUS

JONNAJK

10,2k

#sisustus #diy

Jonna on 31-vuotias kahden lapsen äiti Nurmijärveltä joka sisustaa persoonallista kotiaan kirppislöydöillä ja inspiroi myös muita uusilla DIY-projekteillaan askartelemaan ja tuunaamaan.

Jonna tekee yrittäjänä myös tuotekuvauksia yrityksille ja hänen ottamiaan tuotekuvia on päätynyt myös Vogueen saakka.”

@jonnajk

PYYDÄ TARJOUS

HENRIIKKA JOHANNA

9700

#hyvinvointi #lifestyle

Henriikka Johanna on oman elämäntapamuutoksen kautta hyvinvoinnista innostunut ravintovalmentaja sekä tuleva personal trainer. Blogissa käsitellään monipuolisesti elämäntapamuutosta sen kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Tavoitteena innostaa, inspiroida ja motivoida muita voimaan paremmin.

@henriikkajohanna

PYYDÄ TARJOUS

Netta Luoma

8100

#perhe #lifestyle

Netan instagram on perhelifestyle henkinen instagram -blogi, joka keskittyy lasten -ja aikuisten muotiin, vauva-arjesta nautiskeluun ja kouluikäisten lasten vanhemmuuteen. Rehellistä arkea eri elämänvaiheissa olevien lasten kanssa ja ajatuksia vanhemmuudesta.

Netta itse on reilu kolmekymppinen kolmen lapsen äiti, joka rakastaa erityisesti kotimaista muotia, sisustusta ja valokuvausta. Valokuvat ovatkin yksi asia josta Netan tili tunnetaan.

@nettaelina

PYYDÄ TARJOUS

EMMI KAUPPINEN

7800

#perhe #lifestyle

Emmi Kauppinen on 26-vuotias pienen tytön äiti, somevaikuttaja ja tuleva sosionomi, jolla on usein monta rautaa tulessa samaan aikaan.

Emmin instagram-tili on päiväkirjamainen ja siksi monelle seuraajalle samaistuttava ja vertaistukea tarjoava. Sisältö koostuu perhe-elämästä, opiskelusta, liikunnasta, arjen onnistumisen hetkistä, sekä myös elämän haasteista.

@emmikauppinen

PYYDÄ TARJOUS

MIIA SUVI

5400

#perhe #muoti

Vuodenaiti on Miia Suvi, 2-vuotiaan tytön äiti, täysiverinen esteetikko ja markkinoinnin ammattilainen Helsingistä. Ja eettisen, suomalaisen muodin intohimoinen puolestapuhuja. 

Miian some rakentuu naisten ja lasten vastuullisen muodin, perhe-elämän ja hyvän ruuan ympärille. Muita Miialle rakkaita aiheita ovat sisustus, luomukosmetiikka, kemikaalikuorman vähentäminen, design sekä henkinen hyvinvointi. 

@vuodenaiti

PYYDÄ TARJOUS

Mira-Marie Syyrakki

5300

#perhe #lifestyle

Always somewhere else tilin takaa löytyy arjen kauneuden edessä herkistyvä Mira-Marie. Oman elämänsä Norma Jeane juttelee viherkasveille ja kirjoittaa haikeita tarinoita elämästä. Kolmen lapsen äiti elää parhaillaan ruuhkavuosien keskellä. Tervetuloa seuraamaan elämää keltaisessa rintamamiestalossa.

@alwayssomewhereelse

PYYDÄ TARJOUS

VALTTERI MÄÄTTÄ

5100

#perhe #lifestyle

Perusarkea parhaimmillaan sekä pahimmillaan. Valtsunlaiffi-tililtä löytyy sitä kaunistelematonta arkielämää pienen lapsen kanssa.

Pääosassa tilillä on huumori sekä positiivisuus, mutta aina vanhemmuus ei todellakaan ole ruusuilla tanssimista, joten välillä käsitellään myös vanhemmuuden haasteita isän näkökulmasta.

Valtsunlaiffi-tilin näyttökerrat on lähes miljoona joka viikko!!

@valtsunlaiffi

PYYDÄ TARJOUS

EETU HAKKINEN

4800

#perhe #lifestyle

Isikin osaa -tilin takana sisältöä tuottaa Eetu Hakkinen, kahden lapsen isä, aviomies ja sairaanhoitaja Tampereelta.

Eetu tekee aitoa perhearjen täyteistä sisältöä humoristisella ja positiivisella otteella isän näkövinkkelistä. Tili tarjoaa seuraajilleen samaistuttavaa sisältöä ja vertaistukea perhearjen kiemuroihin. Eetun tiliä seuraa lähes 5000 ihmistä.

@isikinosaa

PYYDÄ TARJOUS

JOHANNES LAINE

4400

#yrittäjyys

Johannes Laine on inspiroiva, rohkea ja intohimoinen sarjayrittäjä, joka haluaa vaikuttaa ihmisten onnellisuuteen auttamalla yrittäjiä toteuttamaan omia unelmiaan.

Johannes on mukana yhdeksässä eri yrityksessä – ravintoloista joogastudioon ja on saanut paljon mediahuomiota kannustavalla ja innostavalla asenteellaan.

@johanneslaine

PYYDÄ TARJOUS